Legszebb

Bemutatták a 21 legszebb magyar lányt: Vajon ki lesz az idei Miss World Hungary? – galéria

mkb

Létrehozva: 2024.05.29.

Íme a legszebbek: 21 lány méretteti meg magát a nívós szépségversenyen. Június végén eldől, ki lesz Magyarország Szépe, azaz a Miss World Hungary 2024.

Csodás panorámájú helyen tartották a Miss World Hungary sajtótájékoztatóját, azonban minden szem a 21 kiválasztott lányra szegeződött. A Magyarország Szépe címért versengő lányok összeillő farmer ruhát viseltek magassarkúval.

miss world hungary
Ez a 21 lány verseng a Miss World Hungary 2024 címért (Fotó: Szabolcs László)

21 lány küzd a Miss World Hungary címért

A Sunhill Bistróban mutatták meg magukat a lányok, akik szeretnék elnyerni a Miss World Hungary címet, aminek jelenlegi tulajdonosa, a tavalyi győztes Hacsi Boglárka. Bár a világversenyen nem jutott a legjobb negyven közé, nagyon büszke az elért sikerekre. Az idei versenyben is kiveszi a részét, online tartalomgyártóként követi majd végig a műsort.

A műsorvezető Rókusfalvy Lili mellett a több éves kihagyás után képernyőre visszatérő Kárász Róbert lesz. A lányok felkészítő táborban, majd több fordulóban vesznek részt, hogy végül a június 23-án a Dunán közvetített döntőben egyikük fejére kerüljön a korona. A zsűrizésben részt vesz többek között a versenyigazgató Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata, valamint a multimilliárdos üzletember, Jákob Zoltán, de Hajas László mesterfodrász, Kulcsár Edina korábbi szépségkirálynő és dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész is ítész lesz.

Elmarad a bikinis forduló

Az élő adásban ezúttal is négyszer vonulnak végig a kifutón a lányok: a bikinis forduló helyett sportruhás fitt tour-ban, majd a magyar tervezők kreációit bemutató kreatív tour-ban, aztán lélegzetelállító estélyi tour-ban és végül a nemzeti öltözékben.

Az alábbi képre kattintva láthatsz további fotókat a 21 legszebb lányt bemutató sajtóeseményről:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek