Életkor

Liza Minelli: „Az öregség szívás”

Bors

Létrehozva: 2024.05.26.

Liza Minellit a minap tolószékben ülve fotózták. A híresen makacs díva nem akar lassítani: úgy érzi, folyton mozgásban kell lennie, de szerettei nem értenek vele egyet.

A legendát mesés partival köszöntötték néhány hete a 78. születésnapján. Egész éjjel folyt a pezsgő, élőben szóltak a legjobb zenék. Judy Garland színésznő és Vincente Minnelli filmrendező lánya is előadta a New York, New Yorkot, énekelt a Kabaré című filmből is, amelyben Sally Bowles szerepéért 1972-ben Oscar-díjat vett át. A parti fénypontjaként kapott egy nyakéket, amelyet kedvenc olasz ékszertervezője, Elsa Peretti készített.

Liza Minelli
Sokan aggódnak Liza Minelliért (Fotó: GETTY IMAGES / HOT MAGAZIN)

Hálás vagyok minden jókívánságért és szeretetért, amivel találkozom, és nem csak a születésnapomon – mondta Liza a parti előtt a People-nek. 

Liza Minelli
Liza Minelli 1972 -ben Oscar-díjat kapott Sally Bowles karakterének egyedi megformálásáért a Kabaré című filmben és ez egy csapásra világsztárrá tette (Fotó: PROFIMEDIA / HOT MAGAZIN)

Viszont az öregség szívás! Bárcsak tudnám, hogyan viselkedjek az én koromban, még sosem voltam ilyen átkozottul öreg! A lényeg, hogy folyton mozgásban legyek, ez a túlélés titka.

A napokban Lizáról tolószékes fotók láttak napvilágot, melyek Los Angeles utcáin készültek róla. A képek sokakat aggodalommal töltenek el.

HOT FELTÖLTÉS Liza Minnelli: "Az öregség szívás" - BORS
A friss fotók tanúsága szerint Liza Minelli újabban tolószékbe kényszerült (Fotó: PROFIMEDIA / HOT MAGAZIN)

Törékenyebb és gyengébb lett a fizikuma – mesélte egyik közeli barátja róla a Starnak. – Képtelen hosszabb ideig állni, menni, mégis makacsul hajtogatja, hogy jól van és új dalokon akar dolgozni. Muszáj volna többet ennie, pihennie, ágyból filmeket néznie. Ha továbbra sem fogadja el a korát és az állapotát, azzal csak önmagának árt. Igyekszünk vigyázni rá, de neki is együtt kellene működnie. 

További érdekes sztárhíreket olvashat a friss hot! magazinban (Fotó:  hot! magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek