LUXUS

Hoppá! Ezzel a csodajárgánnyal bővült L. L. Junior gyűjteménye?

Prac Lee

Létrehozva: 2024.05.21.

Luxus kisbusszal büszkélkedett az autómániás rapper. L. L. Junior már filmezni is tud utazás közben.

L. L. Junior szenvedélyesen szereti a méregdrága, és böhömnagy luxusautókat. Most újabb különlegességet mutatott meg népes követőtáborának.

L. L. Junior
L. L. Junior eddig is imádta az óriási luxusautókat, most pedig egyenesen egy luxusbuszból posztolt Fotó: Máté Krisztián

„Soha ne add fel az álmaidat”

A rapper nagy kanállal falja az életet – amit a lehető legnagyobb autókban furikázva élvez ki. Tavaly egy éjfekete Bentley Continental GT-t vezetett, melynek árát 15 millió forintra becsülték akkor a bulvárlapok. A zenész ezután a feketét fehérre cserélte: egy családi ház értékének megfelelő Rolls-Royce került a tulajdonába. De akkora, hogy még a méretes garázsába is csak kicentizve, ferdén fért be.

Üdv a családban. Éppen hogy befért a garázsba. Soha ne add fel az álmaidat és sose köss kompromisszumot az elveiddel 

– írta akkor Junior, akinek a jelek szerint ez a monstrum sem volt elég nagy.

Filmezni is tud útközben L. L. Junior

24 óráig elérhető Instagram Stroyjában most újra egy luxusjárműről posztolt: egy kisbusz belsejéről osztott meg fotót!

Isten hozott!

– címezte az óriási luxus kisbusz belsejében készült fényképhez. A huzat mintája alapján feltételezhetően Mercedes típusú járgány természetesen bőrüléses és egy síkképernyős tévé is elfér benne.

Luxusbuszból posztolt L. L. Junior. Bőrülés és síkképernyős tévé felel a kényelemért Fotó: Instagram

Luxusautóval vigasztalódik L. L. Junior?

A rapper a négykerekűit tekintve elégedett lehet, ám a legutóbbi hírek szerint a szerelmi élete nincs annyira rendben, mint a garázsban álló luxusautók. L. L. Junior és Dárdai Blanka az elmúlt két évben annyira szakított és talált egymásra, hogy lassan már két kezünk sem elég, hogy megszámoljuk. Év elején még együtt járták az Egyesült Államokat, majd meglepetés párként csatlakoztak az Ázsia Expressz áprilisban rögzített, következő évadába. 
Az olaszos párnak talán nem tett jót a sok összezártság, az elmúlt hetekben már a szakításukról suttogtak, s a közösségi oldalaik is árulkodóak: nemcsak, hogy közös fotók nem jelentek meg jó ideje, de még ki is követték egymást, ami a mai világban igencsak beszédes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek