CSILLOGÁS

Kulcsár Edina vallomása: „A boldogságtól az ember meghízik”

mkb

Létrehozva: 2024.05.18.

Csak úgy ragyogott a sztároktól hemzsegő partin a gyönyörű kismama. Kulcsár Edina és G.w.M szépítkezési szokásairól vallottak.

Csillogó-villogó feszülős szettben partizott csütörtök este Kulcsár Edina. A negyedik gyermekével várandós ex szépségkirálynő csak úgy ragyogott a sztárok kedvenc divattervezője, Demeter Richard divatbemutatóján.

kulcsár edina
Kulcsár Edina és G.w.M ragyogott a boldogságtól, meg a csillámos öltözéktől (Fotó: Bors)

Izzik a levegő Kulcsár Edina és G.w.M között

Kulcsár Edina természetesen férjével, G.w.M-mel érkezett az impozáns eseményre. Nemcsak összeillő, csillogó öltözékük, de a köztük lévő szikra is már messziről látszott a parti forgatagában. A Bors elcsípte néhány kérdés erejéig a sztárpárt, akik boldogan meséltek a parti előtti készülődésről:

Márk nagyjából három és fél perc alatt elkészült. Igaz, előtte volt fodrásznál – árulta el Edina, mire Márk helyeselve hozzátette: szigorúan kétnaponta látogatja borbélyát, aki, elmondása szerint, hitelt is elfogad, tőle legalábbis! Edina fonott frizurájára célozva hozzátette:
Én is voltam fodrásznál, a saját üzletemben. A gyerekekkel mentem, így plusz egy óra volt! – viccelődöt.

2024.05.16
Richard Demeter Fashion Show By JYN Divatbemutató & After Party
Kilcsár Edina és GWM
Kulcsár Edina és G.w.M csillogó szettben érkezett a partira (Fotó: Szabolcs László)

„Mióta Márkkal vagyok, folyton cserélem a ruhatáramat"

Bár sminkes és fodrász segítségét kérte a tökéletes partiszetthez, egy valamire nem kellett időt szánnia: nem vásárolt új ruhát. Kérdésünkre, hogy kismamaruhát visel-e, ezt felelte:
Ez nem kismamaruha, csak nyúlik szerencsére. Ez az egyetlen ruha, amit találtam és jó is volt rám. Ráadásul Márk öltönyéhez passzol!

Az ex szépségkirálynőt, hamarosan négygyermekes anyuka lévén, arról is kérdeztük, milyen divattippeket tudna adni kismamáknak, amik megkönnyítik a pocakos létezést.
Sok bő ruha: egy fehér, egy fekete, és egy pink! – sorolta, majd belátta, ő várandósan is a csinos, nem túl lezser darabokat szereti.

Így van, mások sajnálatára, valószínűleg! Egyébként amióta Márkkal vagyok, folyton cserélem a ruhatáramat. Nem azért, amit sokan gondolhatnak, hogy elvárás volt. Sokkal inkább a folyamatos méretváltás miatt.

A boldogságtól az ember meghízik. Mondjuk nekem nem volt nehéz, mert eredetileg kábé 50 kiló voltam, brutál vékony voltam, amikor össze jöttünk. 

– Ahhoz képest sok feljött rám. Jött a babavárás, aztán vissza, most megint babavárás, szóval folyamatos cserében vagyok – sorolta a kismama.

Melegítőben is imádja a férjét

Lévén divateseményen beszélgettünk a sztárpárral, feltettük a kérdést, kit tartanak a legjobban öltözött hírességnek!
Kulcsár Edinát! – vágta rá a rapper, mire felesége őt nevezte meg a legfessebbnek. 

Melegítőben is te lennél a legjobban öltözött sztár

 – bókolt férjurának. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek