Szerelem

Összebújva fotózkodott Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Cs.G.

Létrehozva: 2024.05.26.

A sportoló házaspár között több mint egy év után újra fellángolt a szerelem. Tápai Szabina és Kucsera Gábor a bejelentésük után most először készített közös képet egy esküvőn.

Mint ismeretes, Tápai Szabina megjelent a Hajdú Péter műsorában, és miközben Kucsera Gábor éppen a házigazdával vacsorázott, a férje ujjára húzta az otthon felejtett karikagyűrűjét. A házaspár ezután csókban forrt össze, és elárulták, újra egy párt alkotnak.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor egy hitvesi csókkal pecsételték meg a bejelentést.
Forró csókkal jelentette be Tápai Szabina és Kucsera Gábor, hogy újra lobog szerelmük tüze  (Fotó: YouTube)

A sportoló házaspár újra egyesülésük óta eddig még nem tett közzé közös képet az interneten. A nyár közeledtével azonban beindul az esküvői szezon, Szabina és Gábor pedig egy ilyen nagyszerű napról jelentkezett be egy közös képpel. Ez az első, hogy a pár a kapcsolati válságuk óta bensőséges fotót osztott meg magukról. A képhez Kucsi csak annyit írt: 

A családom

Nemcsoda, hogy az idilli kép alá rengeteg komment érkezett olyan internetezőktől, akik a párral együtt örülnek boldogságuknak:

A nap(om) legkedvesebb posztja, olyan jó ezt látni… Szép családotok számára kívánok nagyon sok boldogságot!

– Olyan jó látni, hogy „honnan jöttetek vissza” – lelkendeztek a kép láttán az emberek, akik korábban is bíztak Tápai Szabinában és Kucsera Gáborban.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina sosem váltak el

Korábban Hajdú Péter Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorában Kucsera Gábor egy fontos kérdésre is választ adott a kapcsolatukról.

Hivatalosan ti elváltatok? – szegezi Hajdú a kérdést az olimpikonnak.

Nem, soha – ismeri el mosolyogva Gábor.

Valamiért sosem. Amikor én szerettem volna elválni, akkor Szabina nem. Amikor ő szeretett volna elválni, akkor pedig én nem

– mesélte a műsorban a kajakos.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek