SZERETET

"Hatalmas példakép volt nekünk" - Így tiszteleg édesapja emléke előtt a szülinapos Kis Grófo

Doris

Létrehozva: 2024.05.18.

Az ország Bulibárója május 18-án ünnepli a 31. szülinapját. Kis Grófo elárulta, mivel rukkol elő ezen a jeles napon.

Május 18-án, szombaton ünnepli 31. születésnapját az ország elsőszámú Bulibárója, Kis Grófo. Bár tavaly egy hatalmas banzájt csaptak 300 vendéggel, idén visszafogottabbra veszik a figurát, és egy kellemes kerti grillezést szerveznek a szűk család bevonásával.

Kis Grófo
Édesapjának állít emléket a szülinapos Kis Grófo (Fotó: Bors archív)

Kis Grófo a Borsnak elárulta, egyáltalán nem érzi fenyegetőnek az idő múlását, hiszen még csak 31 éves, de az utóbbi időben azt vette észre, hogy nagyon gyorsan telnek a napok.

− Négy évvel ezelőtt a családunkat egy súlyos tragédia rázta meg, amikor édesapám elhunyt. Akkor még csak 27 éves voltam, mégis olyan mintha nem 4 év telt volna el azóta, hanem 4 nap. Az ember felkel és már alszik is. Tényleg fiatal vagyok, nem is érzem magam idősnek, de a gyerekeken látom, hogy repül az idő. Már a kislányom is 5 éves. Nem tagadom, gyakran elgondolkozom az idő múlásán

- kezdte a Borsnak a szülinapos énekes, aki természetesen a kedvenc fogásaival készül az ünnepi kerti partira, így a székelykáposzta és a töltött káposzta biztos nem hiányozhat majd az asztalról.

Kis Grófo egy kisfilmmel drukkol elő

A Bulibáró azt is elújságolta, hogy egy kivételes, 15 perces dokumentumfilmmel állít méltó emléket imádott édesapjának, aki egy igazi példakép volt a számára.

− Ez a játékos kisfilm lesz az én szülinapi ajándékom. Most, 31 évesen már el tudom mondani magamról, hogy elértem egy olyan szintre, ami maradandó lesz egy életre. Ez nem egy sima dal, nem egy sima klip, sokkal inkább az oláh cigányság kultúráját bemutató kisfilm, Számomra ez egy hatalmas dolog, az Istentől kapott kitüntetésnek érzem, hogy meg tudtuk csinálni. Roma nyelven énekelem, de le van fordítva, édesapám előtt egy fajta tisztelgés. Ő szegénységben nőtt fel, meg kellett szenvednie azért, amit kitaposott nekünk...ezt próbáltam egy dalban megélni. Mindenekfelett a Jóisten áll, de édesapám mindig is egy hatalmas példakép volt nekünk, és az is marad örökre - sóhajtott Kis Grófo, aki szívét-lelkét beletette az alábbi kisfilmbe.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek