Dráma

Őrangyala mentette meg a tragédiától Király Lindát

Létrehozva: 2024.05.29.

Rengeteg ember rajong a katasztrófafilmekért, ám ezeket a jeleneteket a maga valójában átélni egészen más érzés. Király Linda ugyanilyen filmbe illő jelenetet tapasztalt meg a saját bőrén, amikor megmenekült egy tornádótól.

Néhány hete megdöbbentő hírről számolt be a közösségi oldalán a gyönyörű énekesnő: amíg Amerikában, s azon belül Nashville-ben tartózkodott, egy tornádó csapott le. Király Linda nem először úszott meg ép bőrrel veszélyes helyzetet: korábban elárulta, hogy egy megérzésének köszönhetően nem szállt fel egy olyan buszra, ami később balesetet szenvedett. Az őrangyala most sem hagyta cserben.

hot feltöltés király linda
Király Linda Nashville-ben keveredett pokoli kalandba - Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

Ez volt életem első tornádója. Amikor megérkeztem Nashville-be, volt még néhány órám a stúdiózás előtt, ezért találkoztam az egyik legjobb barátnőmmel. Bementünk egy plázába, mert az utazás előtti napon fellépésem volt a Várkert Bazárban, aztán hajnalig videóklip-forgatáson voltam, ezért félálomban pakoltam, és konkrétan semmilyen értelmes ruhát nem vittem magammal – mesélte a hot!-nak Linda. – Vásároltunk, kávézgattunk, majd elindultunk a parkolóba  – ahonnan ki lehetett látni, tehát nem a föld alatt volt – a kocsi felé. Ekkor hallottuk meg a riadó hangját. Láttuk és hallottuk is, hogy nagy vihar, villámlás és égzengés volt kint, a felhők pedig több irányba mozogtak az égen. 

A barátnőm hajlamos néha túlzásokba esni, ez a látvány és ezek a hangok pedig nagyon megijesztették. Azt mondogatta, hogy „Úristen, meg fogunk halni!” Amikor már a kocsinál voltunk, egyszer csak formálódni kezdett valami.

 Ekkor a barátnőm megragadta a kezem, és azt mondta, hogy na, most kell szaladni. Megfordultunk, és teli erőből szaladtunk vissza a pláza felé. Futás közben visszafordultam, és láttam, hogy konkrétan előttünk csapott le a tornádó. Láttam az egész tölcsért, de nem hittem a szememnek.

Király Linda a tornádóval álmodott

Lindának és a barátnőjének sikerült épségben beérnie a plázába. A legalsó szintre mentek, ahol biztonságban voltak.
Két órán keresztül ültünk ott, ez idő alatt a telefonok sem működtek. Miután kiszabadultunk, kiderült, hogy a kocsinak sem lett baja. Viszont a barátnőm férje felhívott bennünket, hogy ő egész idő alatt a stúdióban volt, és szerencsére megúszta az egészet, viszont egy ház része ráesett az autójára, ami totálkáros lett. Persze az a legfontosabb, hogy senkinek nem esett baja – sóhajtott fel Linda. – Akkor egyébként nem igazán fogtam fel, hogy mennyire súlyos helyzet volt ez, csak másnap, amikor álmomban dörömbölő hangokat hallottam. Akkor éreztem azt, hogy hú, az őrangyalom tényleg mindig velem van, és vigyáz rám.

hot feltöltés címlap
A legfrissebb hot! magazinban számos sztárhírt olvashat - Fotó: archív / hot magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek