Durva

Fény derült Jennifer Lopez és Ben Affleck legdurvább veszekedésére, csak úgy zengett a ház

Doris

Létrehozva: 2024.05.21.

Módosítva: 2024.05.21.

A Bennifer néven emlegetett sztárpárnak már tavaly ősszel is voltak durva vitáik. Hihetetlen, miért üvöltött a férjével Jennifer Lopez!

Hiába a két évvel ezelőtti álomesküvő, hiába vártak húsz évet, hogy újra együtt legyenek, Jennifer Lopez és Ben Affleck tündérmeséjének mégsem happy end a vége. A két világsztár házassága romokban van a hírek szerint.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Véget ért Jennifer Lopez és Ben Affleck közös története? (Fotó: Billy Bennight / Northfoto)

Bár a válást még hivatalosan nem erősítették meg, a párhoz közel álló források szerint Ben Affleck már kiköltözött a közös családi fészekből, amelyet 60 millió dollárért vettek tavaly.

− Egyszerűen nem működik nekik – mondta egy neve elhallgatását kérő bennfentes, hozzátéve: − Ben a munkájára és gyerekeire fókuszál, már el is költözött. Valószínűleg el fogják adni azt az álomházat, amelyet két évig kerestek. Mindig is szeretni fogják egymást, de Jennifer nem tudja kontrollálni őt, Ben pedig megváltoztatni Jennifert. Lehetetlen, hogy ez működőképes legyen sóhajtott  a sztárpárhoz közel álló informátor.

Veszekedéstől volt hangos Jennifer Lopez és Ben Affleck közös otthona

Bár a rajongók nagyon drukkoltak az újrakezdő sztárpárnak, a sokak által csak Bennifer néven emlegetett párosnak mégsem sikerült bebizonyítania, hogy nem csak a káposzta jó felmelegítve.

Már hónapokkal a válásról szóló pletykák előtt rengeteg volt köztük a konfliktus és a veszekedés, a legapróbb dolgokon hajba tudtak kapni. Egy ismerősük szerint ebbe természetesen belejátszik az énekesnő latinos, temperamentumos stílusa is, ő ugyanis kifejezetten szeret konfrontálódni, míg Affleck konfliktuskerülő, és inkább a szőnyeg alá söpri a problémákat (még akkor is, ha a takarítás nem az erőssége).

Kutyapiszok miatt tört ki a balhé

A Daily Star most elővett egy korábbi információt, ami a páros egyik legnagyobb és egyben legbizarrabb veszekedéséről. A "hajtépésre" Jennifer és Ben hatalmas villájában került sor, ami gyakorlatilag egy állatkertként is funkcionált. A sztárpár ugyanis nyolc (!) kutyával és egy cicával élt együtt, ami talán túlzásnak számít, de talán menedzselhető, ha mindkét fél sok energiát fektet a rend fenntartásába. Nos, Affleckék esetében nem ez volt a helyzet,

A portál szerint az énekesnő teljesen kiakadt azon, hogy az összes kutyapiszkot neki kell feltakarítania, míg Bent nem igazán zavarja a bűz és az esztétikai problémák.

− Jennifer sokat káromkodik, mert száz százalékig neki kell a kutyák után takarítania. Mindig nyaggatja Bent, hogy legalább a sz*rt szedje össze. Affleck úgy van vele, hogy fel kéne bérelniük egy külsős céget, ami csak csak ezzel foglalkozik, de Jen szerint ez felesleges. Egész egyszerűen arról van szó, hogy Ben nagyon lusta − árulta el akkor egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Állítólag a Poop 911 nevű, direkt erre szakosodott takarító cég emberei többször is jártak ki a sztárpárhoz, Lopez pedig sosem értette, Ben felnőtt férfiként miért nem képes egyedül összelapátolni a sok kutyagumit.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek