Egészség

Kiderült Jákob Zoli gyenge pontja

mkb

Létrehozva: 2024.05.23.

Módosítva: 2024.05.24.

Jákob Zoltán elmondta: egészségügyi kivizsgáláson járt.

Pénzért mindent meg lehet venni? Még egészséget is? Jákob Zoltán így tett. Élethosszabbító program alá vetette magát.

jákob zoltán
Jákob Zoltán élethosszabbító programon járt (Fotó: Szabolcs László)

Jákob Zoltán: „Hosszú, tartalmas életet szeretnék élni"

– A tudatos életmód mindig fontos volt, de az életmódváltást nemrég kezdtem el – árulta el a Borsnak a multimilliárdos üzletember. – Elkezdtem magamon érezni, hogy ha jól vagyok fizikailag, akkor sokkal jobban pörög az agyam, jobban tudok alkotni. Ha az ellenkezője van, akkor nem tudok alkotni. Leülök, ellustulok, megöregszem. Nem szeretném ezeket. Hosszú, tartalmas életet szeretnék élni – tette hozzá Zoltán, aki elárulta, nem is akármilyen módszerrel tesz a hosszabb életért!

Korábban ettem mindent, minden időpontban, nem figyeltem oda, a mozgásra sem.

Amikor rájöttem, hogy változtatni kéne, elmentem Svájcba, egy intézetbe, ahol elkezdtem egy életmódváltó programot. Úgy hívják: élethosszabbító program. Azt mondják, hogy kétszer annyit fogok élni! Csak azt nem tudjuk, hogy amúgy mennyit éltem volna...

– nevetett.

Ott elláttak mindenféle tanáccsal, hogyan tudom magamat „well-being”-ben, jólétben tartani – fogalmazott Jákob, aki rájött, az egyik legegészségtelenebb tényező az életében a stressz.

„Nekem a szívem a gyenge keresztmetszet"

Elkezdtem foglalkozni lelki dolgokkal, spiritualizmussal is, jógázok. Próbálom a stresszt kiűzni az életemből. Az is kiderült, hogy kardióznom kell többet, nekem a szívem a gyenge keresztmetszet. Mert túl nagy, és túl érzékeny és sérülékeny… – viccelődött újra, majd hozzátette: valójában ez komoly probléma, tényleg oda kell figyelnie rá.

Az X Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál sajtótájékoztatóján nyilatkozva lapunknak azt is elárulta, hogy nevével összefonódott „tűzpiros Ferrarija” mellé másik piros járgányt is beszerzett. 
Az egészséges életmód jegyében vettem magamnak egy kerékpárt. Kiskoromban is piros biciklim volt, aztán piros autóm, s most megint piros biciklim van!

Erdélyi Mónika húsz kilót fogyott Jákob Zoltánnak hála (Fotó: Szabolcs László)

Hölgyvendégeket fogad Jákob

Jákob Zoltán nem régiben saját életmódváltó programot fejlesztett ki: Erdélyi Mónika húsz kilót fogyott alig néhány hónap alatt neki hála. A Borsnak nyilatkozva az üzletember elárulta, az egyik terméke annyira finom, hogy „mindenki kilopkodná a hűtőjéből”… S hogy ki az a mindenki? Erre is rákérdeztünk: járkálnak nála olyanok, akik fontosak a szívének?

Mindenki fontos a szívemnek. Járkálnak… inkább járnak néha olyan hölgyek, akik vagy fontosak lesznek a szívemnek, vagy nem! – sejtelmeskedett a korábbi Nagy Ő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek