Család

Istenes Bence bevallotta, mire kér engedélyt Csobot Adéltól

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.05.29.

A műsorvezetőtől egyáltalán nem állt távol, ha külföldön kellett dolgoznia, forgatnia. Viszont amióta megszülettek Istenes Bence gyermekei, mindez megváltozott.

Istenes Bence hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetője, évek óta rengeteget foglalkoztatják. Most azonban az ő életében is eljött az a pont, amikor úgy döntött, valamit el kell engednie a munkájából ahhoz, hogy helyt tudjon állni, hiszen 2016-ban édesapa lett, és akkor megfogadta, hogy nem vállal el minden felkérést.

hot feltöltés istenes bence
Istenes Bence Csobot Adéllal minden munkát megbeszél, mielőtt elvállalja (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Már nem igazán vállalok külföldi műsorokat a gyermekeim miatt. 

Apaként nem tehetem meg azt, hogy itthon hagyom őket. Amikor a Survivor forgatása zajlott, akkoriban születtek meg a gyerekek, és emlékszem, nagyon rossz volt nélkülük.

Most azért vállaltam el a Fort Boyard-ot, mert mindennel együtt nem kell sokáig távol lennem a családtól, ez pedig még belefér az életembe. Nem szeretek távol lenni tőlük – kezdte az apuka a hot! magazinnak.

„Nem szoktunk engedélyt kérni a másiktól, ha csinálunk valamit”

Bence és párja, Csobot Adél között igazán szoros a kapcsolat, és fontosnak tartják, hogy megbeszéljenek minden hozzájuk érkező felkérést.

Nem szoktunk engedélyt kérni a másiktól, ha valamilyen munkával megkínálnak bennünket, de otthon mindent megbeszélünk Adéllal, és csak azután fogadunk el egy ajánlatot vagy megkeresést – mondta Bence.

Istenes Bence nagyon szeret küzdeni

A műsorvezetőt több szerepben láthattuk már, és harcos énjét is megismerhettük a Sztár­boxban, ahol azt is bizonyította, ha Istenes Bence szeretne elérni valamit, akkor semmi nem állíthatja meg.

hot feltöltés istenes bence
Istenes Bence imád nyerni (Fotó: RTL / Balogh László)

Nagyon szeretek küzdeni, és nyerni is, mert maximalista vagyok az élet minden területén – árulta el Bence.

Versenyen vesz részt

Bence bokszkarrierje nem áll meg a Sztárbox után, hiszen egy nemzetközi versenyen száll ringbe az egymillió dolláros össz­díjazásért.

 

hot feltöltés címlap
Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek