Hajkorona

Elégedett lehet magával Curtis, látványos változáson ment keresztül - Fotó

Zs.

Létrehozva: 2024.05.14.

Máris szemmel látható változás történt Curtis külsejében: kiserkentek az első tincsei.

Április közepén számoltunk be először arról, hogy Széki Attila, Curtis régi álmát váltotta valóra: elment egy hajklinikára, ahol hajbeültetésen esett át. A rapper állítólag már évek óta azon gondolkodott, hogy meg kellene lépnie ezt az akadályt, de nagyban visszatartotta, hogy retteg a fehér köpenytől és bizony a tű sem a kedvence… A bátorságát most növekvő séró koronázza meg.

Curtis
Curtisnek hamarosan hajkoronája lesz Fotó: Bors 

Curtis hiúbb, mint gondolnánk

Bár Curtist a nagyközönség jellemzően valamelyik menő melegítőjében látja, az előadó kifejezetten sok időt tölt azzal, hogy ápolt legyen. A ruhái a legutolsó divatot hivatottak követni, milliós órákban feszít, drága parfümöket használ, a szakálla mindig ápolt, a haját barber igazítja. Pont itt volt az ideje egy komolyabb frizurának is, amihez először is haj kell ugye... Curtis pechjére már egészen fiatalon elkezdett kopaszodni, alig találni olyan fotót róla az interneten, ahol nagy hajjal látható. 

curtis-02-BS
Alig találni Curtisről olyan fotót, ahol viszonylag hosszabb a haja Fotó:  Bánkúti Sándor

Áttörés várható 

Curtis tehát túl van a beültetésen és türelmesen várja, hogy látszódjon az eredmény. A szakértők szerint egyébként a most serkenő haja még nem marad meg, az ki fog hullani, de körülbelül decemberre már látványos változást fog tapasztalni. Addig is, a zenész és kedvese, Judit a napokban vitorlázni mentek, hogy beindítsák az idei balatoni szezonjukat. A kalandról friss fotót is posztoltak, amin már jól látszik, hogy Széki egyre hajasabb. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek