botrány

Kiderült az igazság! Curtis reagált az őt ért vádakra

Niki

Létrehozva: 2024.05.25.

Az elmúlt napokban igencsak rájár a rúd a népszerű rapperre, hiszen több botrány is kialakult körülötte. Miután közzétette legújabb dalszövegét, amiben több hazai sztárnak is beszólt, most arról röppent fel egy pletyka, hogy egy kisebb vagyonért a TV2-höz igazol. Curtis a saját Facebook-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.

Széki Attila, azaz Curtis nevétől hangos a sajtó az elmúlt napokban. A lavinát ő maga indította el, amikor megosztotta legújabb dalszövegét, amiben több celebbe és zenészbe is nyíltan beleáll. Bár végül ezért egyesektől bocsánatot kért, a történet még nem ért véget, hiszen sokan nem nézték jó szemmel ezt a nyílt kritikát. Ezek után újabb pletyka kapott szárnyra, miszerint a rapper hamarosan újra a TV2 csapatát fogja erősíteni, ráadásul nem kevés pénzért. Curtis végül megelégelte a találgatásokat és eloszlatta a kételyeket.

Curtis
Többen Curtis TV2-höz való visszatéréséről pletykálnak. A rapper tiszta a helyzetet. (Fotó: Nagy Zoltán)

A népszerű rapper saját Facebook-oldalán kelt ki magából az őt ért vádak miatt, és helyre tette a dolgokat.

Tegyük tisztába MEGINT a dolgot… NEM TÁRGYALOK A TV2-VEL!!!

– szögezte le.

Az alaptalan pletyka miatt, az álhírt terjesztő médiumokat sem hagyta szó nélkül a feldúlt zenész, ezt üzeni nekik:

LEGALÁBB ANNYI LEHETNE AZ „újságírókban”, HOGY FELHÍVNAK ENGEM ÉS MEGKÉRDEZNEK…

Curtis kálváriájának még nincs vége

Reméljük hamarosan elcsitulnak a kedélyek a zenész körül, bár úgy látszik a dalszöveg-botrány még koránt sem ért véget, hiszen a minap — az új dalában szintén megemlített — Nagy Feró üzent a rappernek, amire egyelőre nem válaszolt még Curtis. Bár a Kossuth-díjas rocklegenda nem érzi sértettnek magát, de a tőle megszokott módon nem finomkodott a véleményével, Curtis biztosan nem köszöni majd meg, amit kapott.

Ő egy fiatal, másodrangú zenész, mert Majka csinált belőle embert, szóval én a helyében, inkább szégyellném magam, hogy belekötök valakibe, aki nem bántott soha. Még csak egy megjegyzésem sem volt rá. Ez az ő dolga, emberkedik, hát csinálja. Különben is, hogy kerülök én bele ebbe a képbe, mi közünk nekünk egymáshoz? Ez olyan, mintha én belekötnék Mick Jaggerbe

— mondta a Ripost-nak Nagy Feró.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek