Apaság

Caramel: Szofi már a cinkostársam

Dráviczki Ákos

Létrehozva: 2024.05.22.

Az énekes nemrég életmódváltásba kezdett, de most némi akadályba ütközött. Az apaságban viszont egyre több mindent megél. Caramel legutóbb a kislányával kötött titkos szövetséget!

Emberpróbáló időszakon van túl Caramel, hiszen egy jó ideje nagyon figyel az étkezésére, és rendszeresen mozog is. Ám a közelmúltban egy váratlan esemény kissé felborította az új életvitelét.

Caramel
Caramel apaként a legnagyobb boldogságot éli meg - Fotó: Németh András Péter / Szabad Föld

Elkaptam a gyerekektől valamilyen vírust, úgyhogy most kicsit nyomott vagyok – kezdte az énekes a hot! magazinnak.Az egész családon átment a fertőzés, de ők szerencsére jól vannak, most én vagyok soron.

Ez azzal is jár, hogy hiába tart ki a lelkesedése, nem mindig van energiája követni a szigorú napirendet.

Most, hogy beteg vagyok, nem tudok elmenni sportolni, van is egy kis bűntudatom, de igyekszem minél hamarabb meggyógyulni, és akkor megújult erővel ostromlom majd meg az edzőtermet. Emellett például tegnap is rettenetesen éhes voltam, és úgy voltam vele, hogy ez egy jel. Szóval tegnap nem salátáztam, de azért nem vittem túlzásba – vallotta be a Máté Péter-díjas művész.

„Alig várom, hogy a kisfiammal ketten elmenjünk csavarogni”

Betegség ide vagy oda, az énekes gőzerővel dolgozik, hiszen idén például a Margitszigeti Színház színpadán is koncertet ad. De a rengeteg próba és fellépés mellett mindig van ideje a gyermekeire, a tízesztendős Szofira és a másfél éves Mironra.

Alig várom, hogy a kisfiammal ketten elmenjünk csavarogni! Szerintem már nincs az olyan messze... Amikor már elég nagy lesz, megyünk játékboltba, és elmegyünk focizni; vannak terveim. Persze a kislányomat is imádom, vele is hihetetlenül jó kettesben időt tölteni! – áradozott a büszke édesapa.

Caramel hatalmas örömet szerzett

Az idei anyák napján is Szofival együtt vásároltak meglepetést; a kislánynak ez nagyon nagy élmény volt.

Caramel
Caramel alig várja, hogy a kisfiával focizhasson – Fotó: Molnár Dani

Már korán fölkelt, és mondta, hogy „Apa, vegyünk friss virágot!” Nagyon készült rá, és neki is nagy öröm volt, hogy átadhatta, de a feleségemnek is, hogy a lányunktól kapta. Én egyébként készültem más meglepetéssel is – árulta el a férj.

Caramel egy kozmetikai termékkel lepte meg a szerelmét, Szilágyi Szilviát, de – mint kiderült – ebben is a kislánya volt a segítségére.

Igazából nem is tudom pontosan, mi az, amit vettem – mondta nevetve az édesapa. –. Mesélte, hogy látta, amikor a feleségem előző nap ezt nézegette az interneten, és mondta, hogy tudja, hogy az édesanyja nagyon szeretne ilyet. Sőt, le is fotózta a képernyőt, hogy biztosan jót vegyünk, így végül ezzel az ajándékkal is sikerült hatalmas örömet szereznünk. 

Nem hitte volna...

Az énekes és a felesége sosem tudták elképzelni az életüket a városon kívül. Ám tavaly úgy döntöttek, hogy új lapot nyitnak, és idén év elején végre beköltözhettek a felújított, zöldövezeti kertes házukba.

 

Visszatekintés

Éppen tíz évvel ezelőtt Caramel arról mesélt lapunknak, hogy mennyire várják már az első gyermekük születését. Ezért felújították a lakásukat a gyermek igényeihez igazítva, ő maga pedig már nem vállalt éjszakába nyúló fellépéseket.

A hot! legfrissebb számában exkluzív történeteket olvashat - Fotó:  hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek