FITT

Egy helyen partiztak a legfittebb magyar sztárok – galéria

mkb

Létrehozva: 2024.05.23.

Tipegő kislány és lelkes kutyus lopta el a show-t az izmos celebek elől. Fitneszfesztivál sajtótájékoztatóján járt a Bors.

A legfittebb celebek gyűltek össze csütörtök délelőtt a fényűző Sunhill Bistróban. Berki Mazsi sokat mutató fitnesz szerelésben érkezett kislánya, a két és fél éves Emma társaságában. De persze Schobert Norbi és Rubint Réka párosa sem maradhatott el, és a magáról 20 kilót ledobó Erdélyi Mónika is megmutatta magát.

berki mazsi
Berki Mazsi feszes sportszerkóban érkezett a sajtótájékoztatóra, ahol kislánya, Emma abszolút elvitte a show-t (Fotó: Szabolcs László)

Berki Mazsi kislánya és Füge vitte a prímet

Csütörtök délelőtt rendezték meg Közép-Európa legnagyobb fitnesz expó- és szakmai rendezvényét, az X Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál sajtótájékoztatóját. Június 2-án a Papp László Sportarénában rendezik meg a nagyszabású sporteseményt, aminek már a beharangozóján számos híresség tette tiszteletét. A meghívott hírességek és a sajtó képviselői nemcsak az izmokat figyelték, abszolút ellopta a show-t a legcukibb kis vendég: Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma, aki boldogan cikázott a celebek között. Gelencsér Timi kutyusa, Füge is mosolyt csalt mindenki arcára, boldogan házalt a simogatásért.

Az eseményről készült képgalériát az alábbi képre kattintva nézheted meg:


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek