BAKI

Kínos, hogyan tagadja a szakítást J-Lo és Ben Affleck

Prac Lee

Létrehozva: 2024.05.22.

Átlátszó trükkel próbálja bizonygatni a szerelmét az állítólag váló félben lévő sztárpár. Jennifer Lopez és Ben Affleck kínos bakit vétett.

Napok óta Jennifer Lopez és Ben Affleck szakítása tartja lázban világszerte a bulvárkedvelőket. A sztárpár útjai a jelek szerint újra elválnak egymástól, ám ők ezt igyekeznek cáfolni. Igencsak kínosra sikerült a legutóbbi próbálkozásuk.

ben affleck
Kínos módon próbálja bizonygatni a szerelmét Jennifer Lopez és Ben Affleck (Fotó: Billy Bennight)

Ben Affleck készülhetett a lesifotóra

Húsz éve már, hogy J-Lo és Ben Affleck először egymásba szeretett, ám az eljegyzés után nem esküvő, hanem szakítás következett. 2021-ben azonban újra egymásra találtak, egy évvel később pedig világraszóló, háromnapos lakodalommal pecsételték meg szerelmüket.

A jelek szerint azonban a házasság tönkrement, napok óta a szakításukról szóló hírekről olvasni. Ők még nem erősítették meg a hírt, sőt, nagyon igyekszenek fenntartani annak a látszatát, hogy igenis minden rendben van közöttük. A hétvégén egy bizarr lesifotó készült róluk, amire Ben valószínűleg tudatosan készült.

Autókázás közben kapták lencsevégre a párost, Ben épp a kezében tartja a telefonját, már-már gyanúsan az ablak irányába mutatva a kijelzőt, amin az látszik, hogy „Jennifer Affleck” hívja őt! Ezzel alighanem azt akarta bizonygatni, hogy nem váltak el, hiszen az énekesnő az ő vezetéknevét viseli. A kommentelőket azonban ez az átlátszó színjáték nem győzte meg, sokan megkérdőjelezték, hogy miért is hívná telefonon Jennifer a színészt, miközben ott ül mellette az autóban?!

Gyanús jelek

Míg a kapcsolatuk mellett álló érvük elég gyenge, az elmúlt napokban rengeteg bizonyíték került elő, ami a szakításukat támasztja alá. Például az, hogy utoljára márciusban látták őket együtt egy New York-i ebéd alkalmával, azóta nem mutatkoztak egy párként: J-Lo a sztárvilág nagy eseményén, a MET-gálán is egyedül jelent meg New Yorkban, majd Los Angelesbe visszatérve sem Ben Affleckkel csinált programot. Már tavaly év végén is hangos vitáikról lehetett olvasni, mostanra pedig állítólag a színész ki is költözött a közös, 60 millió dollárért vásárolt családi házukból.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek