BAKI

Roppant kínos: Azahriah biztos elsápadna, ha meglátná ezt a videót

Doris

Létrehozva: 2024.05.18.

Az egyértelmű, hogy a rajongók mindenre képesek, ha a kedvencükről van szó. Azahriah egyik hű követője viszont kínos bakit vétett.

Elég gyakori jelenség, hogy a rajongók magukra tetováltatják imádott kedvencük nevét, sőt, extrémebb esetben az arcképét. Ezzel alapvetően nincs is semmi gond, legfeljebb a rajongó bánhatja a dolgot pár év után, amikor már más a rajongás tárgya. Egy lelkes Azahriah rajongó viszont talán egy életen át a bőrén viselheti a pontatlanságának, vagy talán a tetoválóművész hanyagságának édesnek egyáltalán nem nevezhető "gyümölcsét".

Azahriah, Sziget,
Azahriah rajongói közt is akadnak egyszerű teremtmények (Fotó: Sziget Fesztivál)

 Történetünk főhőse a legfelkapottabb magyar előadó nevét szerette volna magára varratni, nem is hezitált túl sokáig, elfutott egy szalonba, ahol vázolta az elképzelését, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.

A végeredmény viszont valamiért egyáltalán nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Történt ugyanis, hogy a szóban forgó rajongó bőrén most az "Az ariah" felirat díszeleg jó vastagon, magyarán a tetkót egész egyszerűen elrontották.

Ez természetesen feltűnt egy sasszemű zenésznek is, aki egy humoros TikTok-videóban "űzött gúnyt" a félresikerült műalkotásból.

Nincs mit tenni, a tetoválást sok kommentelő szerint azonnal ki kéne javítani, ami természetesen napjainkban nem egy lehetetlen küldetés. Szerencsére egy ideje már azokon is tudnak segíteni, akik elvakultságból vagy hirtelen felindultságból a szerelmük nevét varratják magukra, majd később véget ér a románc...

Különvonatot szerveznek Azahriah rajongóinak

Ahogy azt az elrontott tetkó is mutatja, nem szűnik hazánkban az Azahriah-láz, nemrég pedig a Bors is beszámolt arról, milyen leleményes ötlet jutott egy honfitársunk eszébe. Történetesen azt találta ki, hogy egy különvonatot szervez a fanoknak a május 24-i Azahriah koncert után Budapest és Pécs között. Az ötlet zsenialitása abban rejlik, hogy a zenész pécsi rajongóinak a koncert utáni napon, hajnal hatig kellene csellengeniük Budapesten, hogy hazaindulhassanak. De ha igénybe veszik a bérelt vonatot, már régen a saját ágyukban elmélkedhetnek a koncertélményükön, mire a nap első sugarai elérik Pécs városát.

Hogy mindezt mennyiért? Nos, ha az Azahriah jegy már megvan, már csak 10 ezer forintra van szükség ahhoz, hogy a Déliből éjfél után egy perccel induló vonatra is felszállhassanak Azahriah pécsi rajongói. Az összeg első olvasatra borsosnak tűnik, de ha ezzel kiváltható egy tavaszvégi, budapesti padon alvás, vagy jobb esetben egy rokonhoz, haverhoz bekéredzkedés, netán egy szállodai éjszaka, akkor máris megéri az összeg.

 

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek