Hazatalálsz

Lékai-Kiss Ramóna kitálalt Kamarás Ivánról

Létrehozva: 2024.03.06.

Farkasliget lakóinak fordulatokkal teli életét tíz héten át követhették a nézők, és nemsokára újra visszatérnek a TV2 képernyőjére. Többek között Lékai-Kiss Ramóna karaktere, Trixi is.

Lékai-Kiss Ramóna is visszatér Trixiként a Hazatalálsz második évadában, lapunknak pedig elárult pár részletet arról, milyen volt a forgatás, és mire számíthatnak a nézők. Azt leszögezhetjük, hogy drámából nem lesz hiány, ismerve Rami karakterét: Trixi ugyanis gondoskodni fog arról, hogy Frakasliget lakói egy percig se unatkozzanak...

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna visszatér a TV2 sikersorozatába (Fotó: Szabolcs  László)

Lékai-Kiss Ramóna: "Pár nap együttélés után kiadnám az útját..."

Ramiék sokszor 12 órákat forgattak, de a színésznő könnyedén állta a sarat. Sőt, ahogy ő mondta: olyan volt, mintha nyaraláson lett volna, tekintve, hogy általában 30-40 fokban forgattak. 

Amikor az ember egy napi sorozat részese, akkor az természetesen nagyon időigényes. De amikor imádod a munkád és mindezt 30 fokos nyári melegben egy csodás környezetben tudod végezni, akkor ez az egész olyan, mintha nyaralnál. És ez tényleg így volt!

 − kezdte lapunknak Rami, aki a nap végén visszatért a saját szerepéhez: édesanya és feleségként.

− A nap végén viszont minden visszatért a régi kerékvágásba, ugyanúgy anyuka és feleség voltam, és elárulom, hogy ezt a szerepet élvezem a legjobban! tette hozzá a csinos színésznő, aki előjáróban megosztott pár infót arról is, mire számíthatnak a nézők Trixivel kapcsolatban. 

− A Hazatalálsz első évadában kiderült, hogy Trixi egy elég összetett karakter. Kicsit gonosz, és Rajának köszönhetően benne van minden csibészségben is, de közben egy szerethető csajszi, aki csak arra vágyna, hogy törődjenek vele. A folytatásban végérvényessé válik, hogy ő márpedig szeretné megtartani a gyermekét, harcol érte és küzd, nem engedi, hogy bárki bántsa. Akkor vált számomra teljesen világossá az, hogy imádom Trixit!− fogalmazott Rami, aki viszont a valóéletben már nem rajongana ennyire a karakterért. 

A valóéletben lehet, hogy nem kedvelném Trixit. Azért, mert nagyon akaratos, erőszakos, és csak az történhet, amit ő elképzel. Azt hiszem, pár nap együttélés után kiadnám az útját...

 

Új barátokat szerzett

A sorozat nézői jól tudják, hogy Rami főként Jaskó Bálinttal és Kamarás Ivánnal dolgozott együtt. Ebből adódóan pedig rengeteg időt töltöttek egymás társaságában. Olyannyira, hogy szinte "legjobb barátok" lettek.

Az egymáshoz közell álló karaktereket megformált színészek, sokat forgatnak együtt. A nézők által kedvelt hármas Trixi, Raja és Jack sok kalamajkába keveredett már és ez a második évadban sem lesz másképp. Raját és Jacket alakító Jaskó Bálinttal és Kamarás Ivánnal szinte már barátokká váltunk. A forgatáson nem telt el úgy nap, hogy ne nevettünk volna nagyokat

− árulta el Rami, akitől azt is megtudtuk, hogy ki volt az a karakter, akit a legjobban kedvelt a forgatás alatt, és persze arra is kíváncsiak voltunk, hogy ki volt számára a legidegesítőbb szereplő. Előre szólunk, meglepő a válasz.

− Igazából nagyon sok karakterről kiderülnek titkok a második évadban. Akiket a nézők esetleg addig szerettek, elképzelhető, hogy elindulnak egy másik irányba... Nekem viszont a kedvenc karakterem egyértelműen Jack, egy humorbomba. De ő a legkibírhatatlanabb is. A Kamarás Iván által megformált Jackben egyesül ez a kettősség − tette hozzá Ramóna, március 18-tól pedig kiderül, hogyan folytatódik Trixi és Farkasliget lakóinak a története. 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175890_auto_resized.jpg
origo.hu

Megdöbbentő fotóval sokkolta az embereket Vilmos herceg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27595_resized.jpg?avcount=1714468513
origo.hu

Drámai következményekkel járhat a NATO-főtitkár kijelentése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171120_auto_resized.jpg
ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173057_auto_resized.jpg
vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175282_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Itt a várva várt bejelentés: ekkor érkezik a Séfek séfe vadonatúj évada

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174627_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lehetetlen teszt: az emberek 99 százalékán kifog - Fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714468513
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175229_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Eltörpül az Eiffel-torony Sydney van den Bosch mellett - Fotó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/9HGLOmFn8F5UDFne4_pMzjnHUQzg5KGPMESeUk-k5BI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwMjA2MTRhNDhhODRlZjI5ZjVmMDUwNzBjYjQzMGI0.webp
Lakodalom

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LqwcpFUScuwgn1arb8bd4-j5v-VG1CCu7MyIuIi2nAQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJhZDI1Mjc5ZjgzMTQ2NTA4NDg4MzMxNDFiZjU3Y2Y5.webp
Költözés

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek