Kötelezettség

Szívszaggató, mi hiányzott II. Erzsébet házasságából

Bors

Létrehozva: 2024.02.12.

Az egykori uralkodónak mindig szem előtt kellett tartania a kötelezettségeit. II. Erzsébet egy pillanatra sem hibázott!

A királyi család egykori alkalmazottja, Grant Harold állítja, a II. Erzsébet királynőnek nem volt könnyű bensőséges kapcsolatot kialakítani férjével, Fülöppel. A pár 74 évig volt házas, de az idők folyamán nekik is voltak küzdelmeik.

Erzsébet királynő
A királynő mindig a rangjának megfelelően viselkedett. (Fotó: AFP)

A bennfentes szerint királynő nem tudta kimutatni romantikus érzéseit, ami az uralkodói kötelezettségeire vezethető vissza. A családnál töltött hét éve alatt arra jutott, hogy a II. Erzsébet rangjához rendelt formalitások miatt a királynő senkivel sem viselkedett igazán közvetlenül, legalábbis nem akkor, amikor mások is láthatták.

Biztos vagyok benne, hogy romantikázni akart Fülöppel, de ezt nehéz megtenni egy olyan fontos szerep mellett, mint az övé.

- nyilatkozta a korábbi dolgozó. Hozzátette, biztos benne, hogy rengeteg csodálatos pillanatot éltek át együtt - írja a Mirror. A forrás arról is beszélt, hogy az egykori uralkodó és férje nagyon szeretett Máltán lenni, ahol kevésbe irányult rájuk a figyelem. Valletta azért játszott fontos szerepet az életükben, mert Fülöp herceget ide szólította a kötelessége hadi tengerészként 1949 és 1951 között.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek