Vádak

"Harry miatt lett rákos Károly!" - kemény vádak a királyi családban

P. E.

Létrehozva: 2024.02.11.

Kemény vádakkal illették Harry herceget a királyi családhoz közel állók.

Harry herceget kemény vádakkal illették a királyi család bennfentesei. Nem kevesebbel vádolják, mint hogy miatta lett rákos az apja, III. Károly király, miután annyit bántotta a családját az utóbbi időben. Sokan hisznek abban, hogy ebbe betegedett bele Károly. Harry még a király betegségéből is igyekezett hasznot húzni és felesleges drámát kreált.

Harry herceg, AFP
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

"Még Károly betegségét is a maga javára akarta fordítani. Ahogy megtette a palota a bejelentést, hogy Károly rákos, Harry azonnal az Egyesült Királyságba utazott, mintha annyira aggódó fiú lenne, aki előtte nem tiporta a sárba a teljes családját. Azzal, hogy sietve megérkezett, csak még nagyobb pánikot keltett" - vélte a család egyik barátja.

"Az emberek azt hitték, Károly haldoklik, hogy a tékozló fiú is így hazarohant. Miközben a rák kezelhető és idejében elkapták" - tette hozzá a bennfentes. 

Harry alig pár percet töltött a királlyal, majd egy luxusszállodában szállt meg és rohant haza a feleségéhez, Meghan Markle-höz, aki nem tartott vele a családlátogatásra. Harry a testvérével, Vilmos herceggel nem is találkozott. Harryt nem vághatta földhöz apja betegsége, ugyanis hazatérve máris Vegas felé vette az irányt, ahol egy díjátadón vett részt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek