Királyi család

A bennfentes megsúgta: Harry végre kezdi felfogni, mekkora kárt okozott a királyi családnak

H. A.

Létrehozva: 2024.02.20.

Az évek során okozott sérülések nem gyógyulnak majd be egyik napról a másikra.

A híresztelések szerint III. Károly rákdiagnózisa egyfajta ébresztő hatással bírt Harry hercegre. A király kisebbik fia feleségével, Meghan Markle-lel még 2020-ban hagyta el a királyi családot, majd több botrányos kinyilatkoztatást is tettek azok tagjairól. Ezzel lassan, de biztosan sikerült elhidegülniük a királyiaktól. Jelenleg úgy fest, a sussexi herceg tenni szeretne azért, hogy helyrehozza a viszonyt a rokonságával, ám ennek kivitelezése nem lesz egyszerű feladat.

Bande-annonce de l'interview du prince Harry, duc de Sussex, avec Tom Bradby pour la chaîne britannique ITV
Harry herceg / Fotó: Northfoto

Egy bennfentes nemrég úgy nyilatkozott, hogy bár Meghan a továbbiakban is inkább távol szeretne maradni Angliától, Harry úgy érzi, helyre kell hoznia az okozott kárt.

Harry véget akar vetni a viszálynak, és sajnálja, hogy így alakultak a dolgok. Számára nincs B-terv, az egyetlen lehetőség az, ha a családjával együtt állítják helyre a viszonyt. Végre felfogta, milyen nehéz lesz helyrehoznia azt a kárt, amelyet az évek során a családjának okozott

- jelentette ki a forrás, majd hozzátette, a sussexi herceg szeretne több időt tölteni az Egyesült Királyságban, és a gyerekeit is magával vinné, hogy találkozhassanak a nagyszüleikkel és unokatestvéreikkel, ám ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, előbb bizonyítania kell.

A napokban egyébként felröppent az a hír is, hogy Harry ismét hivatalos feladatokat vállalna, amennyiben az apja, III. Károly megkérné erre. Ezzel kapcsolatban egy királyi forrás azt fejtette ki, hogy Vilmos herceg hallani sem akar erről, mivel szerinte semmi sem változott közte és a testvére között. 

Ha valaki több feladatot vállal majd el, az Vilmos lesz, és mindez egyelőre nem is szerepel napirenden. Jelenleg az apja egészségére, a családjára és arra fókuszál, ami a monarchia számára a legjobb. Nulla százalék az esélye annak, hogy Harry bármilyen minőségben visszatérjen

- mondta el a forrás a Mirrornak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek