MAGYARÁZAT

„Alkoholista, drogos, minden rondaság” – Tóth Andi egészségügyi helyzetéről vallott

Doris

Létrehozva: 2024.01.26.

Az énekesnőt régóta támadják a külseje miatt. Tóth Andi most úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Tóth Andi vitathatatlanul az egyik legdögösebb, sőt, legszebb arcú magyar énekesnő, ám még vele is előfordul, hogy éles kritika áldozatává válik. Leggyakrabban olyan nethuszárok támadják, akik névtelenségbe burkolózva, a kanapéról bírálják a celebeket.

Tóth Andi
Tóth Andit sokszor bírálják a kommenthuszárok (Fotó: hot! magazin)

Tóth Andit gyakran azért kezdik ki, mert látványos karikák vannak a szeme alatt, és ezeket csak megfelelő mennyiségű sminkkel lehet eltűntetni. Mivel az énekesnő szeret természetes külsővel szelfizni, vagy éppen élő videóban bejelentkezni, ezek a sötét karikák, táskák fel is tűntek a sasszemű netezőknek. Olyanok is akadtak szép számmal, akik szerint a kicsapongó életmód, az alkohol és bizonyos tiltott szerek használata eredményezte Andi külsejét, azt, hogy smink nélkül állandóan kissé fáradtnak néz ki.

Tóth Andi tiszta vizet öntött a pohárba

Az énekesnő most úgy érezte, ideje megvédenie saját magát, és feltárni a karikák valódi okát. Nos, ez nem más, mint a vashiány.

– Mindig kapom a savat a beesett, karikás szemem miatt. Alkoholista, drogos, minden rondaság. Mióta az eszemet tudom, ilyen lila a szemem alatti rész, vashiányos voltam mindig sajnos. Nem tehetek róla, és nem múlik el, bármit csinálok. Ne ítélkezzünk. Pandamaci szemem van, és? – írta Andi az Instagramon, majd egy gyerekkori képet is mellékelt, amin már látszottak a szem alatti karikái.

Tóth Andi
Tóth Andi szeme már gyerekkorában is karikás volt (Fotó: Instagram)

A vashiány tünetei

A látszattal ellentétben a vashiányra nem csak az állandó fáradtságnak kellene felhívni a figyelmet. Vannak sokkal kevésbé ismert jelek, amik utalhatnak a problémára: ilyenek a sápadtság, gyengeség-érzet, hideg-érzet, rossz közérzet, erős szívdobogás érzés, étvágytalanság. Amire azonban kevésbé gondolnánk, hogy a szervezet a súlyos vashiányt úgy is jelezheti, hogy sokat fáj a fejünk, hiszen az agy nagyon érzékeny az oxigénhiányra. De érdemes akkor is vashiányra gyanakodni, ha erőteljesen hullik a hajunk, szokatlanul kiszárad a bőrünk, szánk, vagy ha gyakran érzünk „gombócot a torkunkban” – írta a Bors.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek