Megható

Szívszorító: Robert De Niro teljesen elérzékenyült, 80 évesen örökre megváltozott az élete

Létrehozva: 2024.01.26.

Robert De Niro életét egy kisbaba tesz színesebbé.

Korunk egyik legnagyobb színésze a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro, aki olyan klasszikusokban szerepelt, mint például a Taxisofőr, Dühöngő bika, A keresztapa II, A szarvasvadász vagy a Volt egyszer egy Amerika. A hollywoodi világsztár most, 80 évesen is aktív, ráadásul éppen azért izgul, hogy vajon megnyeri-e az Oscar-díjat a tavalyi Megfojtott virágok című filmben nyújtott alakításáért.

Robert De Niro
Robert De Niro / Fotó: AFP

Robert De Niro élete persze nem csupán a friss Oscar-jelölés miatt izgalmas, hiszen tavaly megszületett a hetedik gyermeke. Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy 79 évesen ismét édesapa lett a színész, hiszen ő nem szokta kiteregetni a magánéletét, így még csak jele sem volt annak, hogy bővül a családja.

Robert De Niro most egy interjúban mesélt arról, hogy milyen hatással van rá, hogy ismét apuka lett – és olyan dolgokat mondott, amiktől még ő is elérzékenyült.

Minden, ami felemészt engem, vagy ami miatt aggódok, teljesen elmúlik, amikor ránézek a kicsire. Bámulatos

mesélte könnybe lábadó szemekkel.

Úgy derült ki annak idején a gyermekáldás, hogy szintén egy interjú során megemlítették neki, hogy már hat gyermeke van, mire Robert De Niro kijavította a riportert, hogy igazából már hét, mivel megszületett a hetedik is – ekkor volt 79 éves.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek