Vallomás

„Ha a Jóisten választás elé állítana, akkor…” – Megdöbbentő kijelentést tett a nemrég műtött Radics Gigi

N.T.

Létrehozva: 2024.01.30.

Radics Gigi megdöbbentő választ adott egyik követője kérdésére.

Ahogy arról a Bors az elsők között beszámolt, Radics Gigi a múlt héten váratlanul egy kórházi ágyból jelentkezett be, amivel óriási aggodalmat keltett a rajongóiban, majd másnap kiderült, hogy nem is alaptalanul, ugyanis az énekesnőt megműtötték. 

Radics Gigi senki nem cserélné el az életét Fotó: Nanasi Pal

Mint kiderült, már egy ideje endometriózisban szenvedett, orvosai pedig úgy ítélték meg, hogy jobb ha műtétre kerül sor. Szerencsére minden rendben ment a beavatkozáson, Gigi pedig azóta már otthon lábadozik, így, hogy több ideje van pedig tartott egy kérdezz-feleleket az Instagram-oldalán.

Radics Gigi nagyon hálás, maiért ilyen élete lehet 

A „beszélgetés” során az egyik követője arra volt kíváncsi, hogy milyen érzés számára az, hogy énekesnő lehet. Gigi erre elmondta, hogy nagyon hálás azért az életért, amit élhet, hiszen azt csinálhatja, amit a legjobban szeret: zenélhet és színpadra állhat. 

"Tényleg, ha a Jóisten választás elé állítana, hogy melyik világsztár életét szeretném élni, akkor a sajátomnál maradnék, akármennyire hihetetlenül is hangzik. Mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen életem van, amilyen. Nehogy azt higgyétek, hogy az én életemben nincsenek problémák. Vannak, nem is kevés, de azt gondolom, hogy mindenkinél, akár karrierről, akár magánéletről legyen szó. De ezeket le kell küzdeni, megoldani, ezért vagyunk ezen a földön. Ez a küldetésünk"

– magyarázta videós válaszában az énekesnő. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek