Örömhír

Óriási örömhírt jelentett be Gelencsér Tímea, mérföldkőhöz érkezett a pasijával

B. V.

Létrehozva: 2024.01.31.

Az egykori szépségkirálynő egy nagyon pozitív spirálban van. Sikerültek az egyetemi vizsgái, a karrierje is jó, sőt párjával nagy mérföldkőhöz ért kapcsolatuk.

Boldog időszak áll Gelencsér Timi mögött. A televíziós személyiség ugyanis sikeresen, négyes átlaggal teljesítette vizsgáit, sőt össze is költözött párjával. Nemrég ráadásul Franciaországban járt egy zene sí- és snowboard fesztiválon, ahol lehetősége volt kikapcsolódnia is az amúgy rendkívül maximalista egykori szépségkirálynőnek. 

gelencser timea-01-BS
Örömhírt jelentett be Gelencsér Tímea. / Fotó: Bánkúti Sándor

Timi utolsó vizsgajegyét ráadásul egy hüttebuli keretein belül tudta meg, így volt lehetőség egyből ünnepelni is. Párjával és nővérével volt, akikkel együtt összesen 150 km-t csúsztak a hegyeken. Főként tehát inkább sportoltak. Rendkívül élvezte, pláne, hogy hazaérve nem kellett különválnia szerelmétől, mivel egy év együttlét után végre összeköltöztek.

Azért tartott ennyi ideig ez a nagy lépés, mivel Timi nagyon tartott tőle, ugyanis ez volt az első összeköltözése. Ennek ellenére jól sült el a dolog. 

Furcsa az a része, hogy egy lakóparkban lakom kertes ház után, de az pedig, hogy elkezdhettük a közös életünket nagyon jó, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, nagyon élvezem

– mesélte mosolyogva a Mokka reggeli adásában. Hozzátette, akkor jött rá, hogy megéri ezt megtenni, miután két hetes nyaralásuk során is minden zökkenőmentes, tökéletes volt közöttük. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek