Videó

Fény derült Gábor Zsazsa titkára

Létrehozva: 2024.01.15.

Gábor Zsazsa nyolc férjet fogyasztott el élete során, s jogosan merül fel mindenkiben a kérdés, hogy mégis miért. Most kiderült!

Gábor Zsazsáról mindenkinek ugyanaz jut az eszébe: előkelőség, férfiak álma és a csillogás nagyasszonya. Nem meglepő, hogy így jellemezték őt, hiszen egészen fiatal korától kezdve így élte az életét. Összesen nyolc alkalommal ment férjhez, imádta a létezése minden pillanatát, és sohasem titkolta, hogy nem veti meg az örömöket, legyenek azok akár testi vagy tárgyi örömök. És ez még nem minden! Zsazsa nem csak ezért volt rivaldafényben Hollywoodban: hosszú élete során 38 mozifilmben játszott, 60 televíziós sorozatot vállalt el, és 7 színházi szerepben is láthatta a közönség. 1958-ban a Golden Globe-díjat is átvehette, amelyet a legcsillogóbb színésznő kategóriájában ítélt oda neki a zsűri. Kijelenthetjük tehát, hogy 2016-os halálával egy korszak ért véget, de mégis olyan életet élt, ami halhatatlanná tette!

Gábor Zsazsa
Gábor Zsazsa titkára fény derült  (Fotó: Collection ChristopheL via AFP)

Hogyan fogjunk gazdag férjet?

Mint ahogy az fentebb említettük, Gábor Zsazsa nyolc férjet fogyasztott el élete során, vagyis valójában kilencet, ugyanis 1982-ben Felipe de Albával épp, hogy csak egy napig voltak házasok, amit azonnal érvénytelenítettek is. Hitvesei között olyan férfiak voltak, mint Burhan Asaf Belge, aki a török nagykövetségen dolgozott, Conrad Hilton, a Hilton szállodalánc alapítója, George Sanders, Oscar-díjas brit színész, Herbert Hutner pénzügyi tanácsadó, Joshua S. Cosden Jr., üzletember, Jack Ryan, a Barbie baba egyik tervezője, Michael O’Hara, ügyvéd, és végül, de nem utolsó sorban Anhalt herceg.

A felsorolásból egyértelmű, hogy Zsazsa férjei igencsak tehetős férfiak voltak, akik mindent megadtak a színésznőnek. Éppen ezért sokan kíváncsiak voltak, hogy mégis minek köszönhette azt, hogy ilyen jó partikat tudott kifogni. Nos, egy 1994-es interjúban elárulta a titkát.

Nincs trükk! Ha okos, vicces, kedves, szép és magyar vagy, és a legfontosabb, ha úri vagy, akkor nyert ügyed van. Ha úgy nézel ki, mint egy cirkusz, akkor nem kellesz! Azt hiszem, én úrian nézek ki, legalábbis nagyon sokba került a ruhám! Azt kell játszani, ami a legszebb rajtad!

– mondta Friderikusz műsorában 30 éve Zsazsa, akinek kijelentései mondhatni szállóigévé váltak. Például ki ne emlékezne arra, mikor azt találta mondani a házasságairól, hogy: „A háztartásban nagyszerű vagyok. Ha elválok egy férfitól mindig megtartom a házát.” Vagy esetleg arra a híres szólására, miszerint nem az lényeg, hogy mit beszélnek róla, hanem az, hogy a köztudatban van. Na, és akkor a végére hagytuk a kedvencünket: Én csak egy kedves és megértő férfira vágyom. Olyan nagy kérés ez egy milliomostól?"

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek