EMLÉKEZÉS

Így néz ki a szülinapos Gábor Zsazsa sírja, 106 éves lenne - Videó

Doris

Létrehozva: 2023.02.07.

A legendás szépségű díva legnagyobb vágya volt, hogy halála után Magyarországon helyezzék végső nyugalomra.

A 2016-ban elhunyt Gábor Zsazsa február 6-án lett volna 106 éves. A legendás szépségű, külföldön is körülrajongott színésznő álma mindig is az volt, hogy halála után Magyarországon helyezzék végső nyugalomra. Erre végül 2021 nyarán került sor, a Fiumei úti sírkertben.

Zsa Zsa Gabor, Frederic Prinz von Anhalt
Frédéric von Anhalt és Zsazsa legendás páros voltak Fotó: Paul Harris

A temetés vége felé aztán történt egy meghökkentő dolog, ami mindenkit váratlanul ért. Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg a koszorúkat rendezgette, valamint azt az állványt, amin Zsazsa arcképe volt. Ekkor egy másodperc töredéke alatt a portré hirtelen megbillent, és a földre zuhanva ripityára tört. A herceg úgy tett, mintha mi sem történt volna, de később a Ripostnak elmondta, biztos benne, hogy Zsazsa így üzent neki a túlvilágról és hogy paranormális jelenség történt.

A Bors a néhai díva születésnapja után kilátogatott a Fiumei úti sírkertbe, hogy megnézzük, milyen állapotban van az emlékhelye, amit többek között egy olyan csillag is díszít, amit a hollywoodi hírességek sétányán is szoktunk látni. Nos, örömmel konstatáltuk, hogy a sírt nem hanyagolták el, látszik, hogy rendszeresen gondozzák, foglalkoznak vele. 

Frédéric von Anhalt herceg egyébként mindent megtesz, hogy méltóképpen ápolja Zsazsa emlékét. Nemrég azt vette a fejébe, hogy filmre veszi az ünnepelt színésznő életét, ami valljuk be, meglehetősen kalandos volt. Anhalt már azt is tudja, hogy egy Oscar-díjas színésznőnek adná Zsazsa szerepét, ám még neki sem lenne könnyű dolga, néhai neje ugyanis egy utánozhatatlan jelenség volt. Az özvegy nem másra gondolt, mint Reese Witherspoonra, aki szerinte tökéletesen oldaná meg ezt a nehéz, de megtisztelő feladatot.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek