Karrier

Rengetegen kritizálják, mégis testépítő akar lenni a magyar Youtube-sztár

N. K.

Létrehozva: 2023.12.05.

Az énekesnő komoly kihívás előtt áll. Tavasszal testépítő versenyen vesz részt, amire már hónapok óta készül. Az időpont egyre közelebb van, lapunknak pedig most arról mesélt, milyen nehézségekkel küzd a téli időszak miatt.

LilG az utóbbi időben óriási átalakuláson ment keresztül, aminek még bőven nincs vége. Hónapok óta aktívan edz, ősz eleje óta pedig határozottan látszik is rajta a változás. Az énekesnő ugyanis rengeteget izmosodott, mióta tudatosan készül egy tavaszi testépítő versenyre. 

Rengeteg időt töltök az edzőteremben, ez konkrétan kitölti a mindennapjaimat

– mesélte Laskai Lili a Borsnak. 

LilG testépítő versenyre készül (Fotó: Instagram)

Jönnek negatív kommentek is 

Sokat posztol Instagram-oldalán bikinis képeket. Elmondása szerint nagyon büszke a teljesítményére és az alakjára. A negatív megjegyzések mégse kerülik el. 

Néha megkapom, hogy túlzásba viszem és férfitestem lesz. Tudom, hogy az emberek bármit is teszek, kritizálni fognak, de engem a kritika erősít és előre visz. Meg kell tanulnia mindenkinek, hogy nem az számít, mit mondanak mások, hanem az, hogy te mit gondolsz magadról.

– nyilatkozta az énekesnő, aki nem is reagál az undok kommentekre, próbálja inkább figyelmen kívül hagyni őket. 

A téli szezon se demotiváló 

A téli, hideg, sötét időjárás sokunknak demotiváló lehet. Pláne akkor, ha edzésről van szó. Az ünnepek pedig az evésről szólnak, ami megint csak problémás lehet egy komoly sportoló életében. Ez LilG számára mégse jelent gondot. 

Most tömegelek, szóval nyugodtan fogok enni karácsonykor

– kezdte Lili a kérdésünk megválaszolását. 

Heti kétszer ehetek mellé, de ez pont jó lesz az ünnepek alatt. A diétát csak januárban kezdem, emiatt pedig demotivált se vagyok. Sokkal inkább izgatottan várom a januárt.

– folytatta lapunknak. Az időjárás nem befolyásolja LilG hangulatát, pláne nem a céljait. Nagyon eltökélt, akadályt pedig nem lát maga előtt. 

A zenei karrier háttrébe szorul? 

LilG nemrég adta ki élete első önálló albumát. Ez egyértelmű jel arra, hogy eddig se mondott le a zenélésről az edzések miatt és követői nagyon remélik, hogy a továbbiakban se fog. Bár a fiatal lány erre nem adott a Borsnak egyértelmű választ, így csak remélni lehet, hogy hivatásként tekint a zenélésre, és nem mond le róla. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek