Hűha

Lékai-Kiss Ramóna megmutatta az új kocsiját, ezt a csúcsjárgányt mindenkinek látnia kell

Létrehozva: 2023.10.19.

Lékai-Kiss Ramóna büszkén mutatta meg a hófehér autócsodát, amivel mostantól szeli az utakat.

Lékai-Kiss Ramóna sikert sikerre halmoz a TV2 képernyőjén, hiszen nem csupán A Nagy Ő című műsort vezeti, hanem a Dancing with the Stars című látványos, táncos vetélkedőt is, amiben mindig úgy néz ki, mint egy igazi díva – nem csoda, hogy sokak szerint nincs is nála szebb, tehetségesebb televíziós műsorvezető.

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramónának új kocsija lett / Fotó: Knap Zoltán

Aki követi Lékai-Kiss Ramónát Instagramon, az tudja, hogy a csinos híresség nagyon elfoglalt, szinte folyton benne van valamiben a keze, és erről rendszeresen tájékoztatja is a követőit. Most is egy igazán fontos dolog történt vele, amire valószínűleg már hosszú ideje várt izgatottan – teljesen érthető módon.

Lékai-Kiss Ramóna boldogsága határtalan

Lékai-Kiss Ramóna nagy örömmel tudatta az emberekkel, hogy új kocsija lett. A hófehér autócsoda valóban nagyon gyönyörű, tökéletesen illik a TV2 sztárjához, aki azt írta a poszthoz, hogy a boldogsága határtalan. A kommentelők gratuláltak az új szerzeményhez, és szerintük is nagyon jó társa lesz az utakon – sőt, sokan írták, hogy szívesen elfogadnának ők is egy ilyen fantasztikus járművet.

Ide kattintva lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna új kocsiját.

Lékai-Kiss Ramóna nemrég reagált Magyarország egyik legfontosabb eseményére is, ami az egész országot lázban tartotta az utóbbi hetekben – akit érdekel, az alábbi cikkünkben bővebben olvashat erről:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek