Vallomás

Majka tisztázta, miért teregette ki Curtis drogügyeit

Létrehozva: 2023.09.26.

A rapper őszintén megnyílt Hajdú Péternek.

Hajdú Péter igencsak különös ötletet valósított meg: gyakorlatilag a beszélgetős műsorok és a Big Brother-szerű reality-k világát ötvözve alkotta meg a Beköltözve Hajdú Péterhez koncepcióját, melynek lényege, hogy az operatőrök kívülről, üvegek mögül veszik az eseményeket, így a beszélgetőpartnerek valóban úgy érezhetik, mintha kettesben lennének. Minderről a tévés még szeptember legelején mesélt a Borsnak, akkor azonban nem árulta el, ki lesz az első vendége, csak azt, hogy "mindig egy égetően aktuális bulvár, vagy közéleti téma köré épüljön az adás". Nos, mostanra kiderült: a rapperként tömegeket vonzó, tévés műsorvezetőként és mentorként is helyt álló Majkát hívta meg magához elsőként.

Majka Hajdú Péter vendégeként, fotó: YouTube videógrab
Majka lett Hajdú Péter első vendége az új műsorban Fotó: YouTube

Az első adás első beharangozóját most tették közzé a YouTube-on. Ebből kiderül: a páros nem fogja vissza magát, gyakorlatilag mindenről szó lesz, amiről Majkával érdemes beszélgetni. Várható, hogy a rapper soha nem hallott történeteket mesél majd magánéletről, szerelméről, karrierjéről. Ez utóbbi téma kapcsán került szóba (derül ki az előzetesből) Majka és Curtis kapcsolata is. Mint ismert, a két rapper közös könnyűzenei szárnyalása több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza: 2012-ben a Belehalok című slágerük akkorát robbant, mint magyar rapdal korábban soha – és ha őszinték akarunk lenni, azóta sem. Sajnos azonban útjaik először egy évre 2018-ban, majd véglegesen 2022-ben váltak külön. Az első különváláskor kerültek felszínre a Curtis függőségei okozta problémák – a nagyközönség ugyanis ekkor hallhatott róluk először ilyen mértékben a szereplőktől. 

Hajdú Péter rá is kérdezett vendégénél: "Szerinted arra szükség volt, hogy Curtisről kiteregesd, hogy drogozott?"

Szerintem az egy végső elkeseredettségem volt nekem ott 

– válaszolta Majka. Hajdú azt is megkérdezte, lehetnek-e újra barátok Curtissel. Hogy a rapper mit válaszolt, kiderül az adásból.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek