Vakmerő

Varga Viktor 600 méter magasból ugrott le ejtőernyő nélkül - Videó

LA

Létrehozva: 2023.07.31.

Legyőzte a félelmét!

Varga Viktor merész dolgot tett: ejtőernyő nélkül vetette alá magát 600 méter magasból, miközben egy bungee jumping kötél rögzítette testét a helikopterhez. Az ugrás előtti pillanatokban Viktor nyugodt volt, de felkészült a legrosszabbra is.

varga viktor
Fotó: Nagy Zoltan

 

Bár mindig azt mondtam a tv-be és újságoknak, hogy nekem már nincsenek félelmeim, mindet leküzdöttem, de ez nem volt teljesen igaz. Egy dolog maradt amit még nem küzdöttem le ez idáig…

 

- kezdte Instagram-posztját Viktor, aki egy videót osztott meg a mutatványról.

– Valami ott motoszkált bennem, ami nyugtalanított. Egy 100 méteres kötéllel kell kiugranom a gépből, és ez olyan dolog ami bántotta a tudatalattimat. Amikor bárzenész voltam, volt egy főnököm aki pont egy hasonló bungee jumping balesetben bénult le deréktól lefelé. Tökéletes élete és milliárdjai vannak (ha a mai értékrendet kell említenem), szóval mindene megvan, mégis kapott egy ilyen csapást. Ekkor eldöntöttem, hogy bármit megcsinálok az életemben, ami adrenalin fröcsögés, kivéve ezt. Na… hát a sorsomtól nem menekülök - mesélte az énekes, aki részletesen beszámolt az ugrás előtti érzéseiről:

– Egész héten annyi dolgom volt, hogy nem volt időm gondolni se a dologra, de tudat alatt munkálkodott és utolsó előtti este már azt álmodtam, hogy minden nélkül leugrok egy toronyház tetejéről és földet érve semmi bajom nem lett… nos innentől kezdve egész nap csak a lehetséges balesetemre tudtam gondolni és arra, hogy hátha inkább átesek egy másik dimenzióba. Aztán szépen elkezdtem meditálni, elfogadni minden eshetőséget, majd egy olyan napot csináltam magamnak ahol csak a legkedvesebb dolgaimat csináltam, mintha az utolsó napom lenne a Földön. Igazán tökéletes volt. Majd eljött a nagy nap. A nagy ugrás a világ leghosszabb bungee kötelével, ami tuti rátekeredik a nyakamra mint egy köldökzsinór… de ezt a gondolatot is áthidalva már csak egy tökéletes zen állapotba kerültem, összeforrva a mindenséggel. A legszebb nyugalomban. Látva a szépen kerekedő bolygónkat, megmutatkozva porszemségünkkel, csak egy kezet éreztem a vállamon és már ugrottam is a semmibe a föld felé 180km/h sebességgel. Innen már csak eufória, szabadság és isteni bizalom.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek