Ellenőrzés

Váratlan fordulat! Hivatali ellenőrzést kapott klipforgatásán Hadas Alfréd

S.M.

Létrehozva: 2023.07.11.

Hadas Alfréd új, a Vándor című dalához nemrég forgatta le a videóklipet. Azonban nem volt minden zökkenőmentes, ugyanis három, egyenruhás férfi tartott ellenőrzést a helyszínen.

Hadas Alfréd legújabb videóklipjének gyönyörű helyszínt választott. Június közepén forogtak a kamerák a Naplás-tónál, szinte megfagyott a levegő, amikor váratlanul a hatóság érkezett a helyszínre.

– Próbáltunk egy Budapesthez közeli helyszínt keresni, ami olyan látványosságot nyújt a kliphez, mintha vidéki környezetben lennénk. Ugyanis a dal épp azt mondja el, hogy szakadjunk ki a városi zajból, a nők által okozott feszültségből, ahol egy igazi fiús bulit tudunk tartani, így esett a választásunk a XVI. kerületi természetvédelmi területre – kezdte lapunknak Alfréd

Alaposan megszerveztük a forgatást, mégis laza volt, szándékosan nem készült forgatókönyv. Csaptunk egy spontán bulit, sütögettünk, buliztunk. 

– Direkt hétköznapra ütemeztük, remélve, hogy kevesen lesznek és szerencsénk is volt, egy iskolás csoport volt csak a helyszínen, nagyon kevesek voltak, és a kedvünkért áthelyezték a bázisukat egy másik helyszínre – fűzte hozzá a Sztárban sztár leszek! tavaly előtti évadának felfedezettje.

Hadas Alfréd
A klipben a vadőrök is egy pillanatra feltűnnek Fotó: Hadas Alfréd

Meghűlt a levegő, amikor megjelentek az egyenruhások

Alfi azt gondolta, innen már minden gördülékenyen, és akadálymentesen fog menni, azonban váratlanul három egyenruhás vadőr állította meg a munkát.

– Épp egy sétálós jelenetet forgattunk, addig ketten, köztük az édesanyám maradt vigyázni a cuccainkra, ők tartottak rendet, ügyelve a környezetre. 

Mikor visszaértünk, akkor pillantottuk meg a három egyenruhás férfit, csípőre tett kézzel. 

– Bevallom őszintén, első gondolatom az volt, hogy nem tudjuk befejezni a klipet, mert azonnal elzavarnak bennünket, azonnal ki is estem a szerepemből, de nem ez történt. Azon túl, hogy mindent az előírások szerint átvizsgáltak, nagyon rendesen voltak velünk. Türelmesen végig vártuk, míg mindent átnéztek, mert tudtuk, nekik az a dolguk, hogy a környezetet és az állatokat védjék, ellenőrizzék, a szabályoknak megfelelően gyújtottunk-e tüzet, nem szemetelünk-e. Végül mindent rendben találtak, jól sült el a váratlan „látogatás”. Miután elmentek, onnan tudtuk folytatni a munkát, ahol abbahagytuk – mesélte a rapper.

Hadas Alfréd
A srácok alkották a technikai stábot is Fotó: Hadas Alfréd

A nap végére sikerült befejezniük a munkát

A vadőrök végül tovább álltak, Alfiék pedig újabb lendülettel fejezték be a forgatást.

Hosszúra nyúlt a munka, mert reggel nyolckor kezdtünk és este tízkor végeztünk. De óriási buli volt mindnyájunk számára, aminek a végeredményét július 18-án lehet majd megtekinteni a legnagyobb videómegosztónmondta érdeklődésünkre a fiatal zenész.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek