AGGODALOM

Nagy volt az ijedtség: Műteni kellett Szabó Ádám szerelmét

Doris

Létrehozva: 2023.07.08.

Farkas Jennifer jelenleg egy belföldi vakáción igyekszik regenerálódni az operációt követően.

Sejtelmes, ugyanakkor roppant aggasztó bejegyzést tett közzé az Instagramon Szabó Ádám menyasszonya, Farkas Jennifer. A csinos szőkeség, akinek kezét tavaly decemberben kérte meg a Sztárban Sztár hetedik szériájának győztese, a minap fontos orvosi beavatkozáson esett át, a posztjából az derül ki, hogy meg kellett operálni.

Ádám és barátnője jelenleg együtt pihennek (Fotó: Facebook)

Jennifer, aki immár együtt is énekel a választottjával a Push The Jade nevű formációban a 24 órán keresztül elérhető történetében tette közzé, hogy orvosi ellátásra szorult és jelen pillanatban egy belföldi nyaralós helyen piheni ki a fáradalmait.

Nem kell félteni

Bár minden bizonnyal nem ez Jennifer életének legfelhőtlenebb időszaka, egyáltalán nem tartozik azon nők közé, akiket nagyon félteni kéne.

 - Én a jég hátán is megélek és mindent elviselek, igazi túlélő vagyok mentálisan és fizikálisan is gyerekkorom óta. Szeretnék minden kedves embert megkérni, aki nem bírja ki, hogy ne szúrjon oda nekem egy laza kommentet (pl: - menj inkább Dubaiba - a szádat másra használd stb.) az írjon nekem privátban. Szívesen elolvasom és nevetek rajta egyet… 

- üzente korábban Jennifer az őt bírálóknak.

Pingvinjelmezben kérték meg a kezét

Jennifer és Ádám szövetsége már a kezdetektől fogva megingathatatlannak tűnik, olyannyira, hogy Ádám már akkor megkérte a kezét, amikor Jennifer még válófélben volt. A lánykérés ráadásul meglehetősen rendhagyó módon, pingvinjelmezben történt.

„A pingvinek elbűvölő hagyománya, hogy tökéletes kavicsot adnak az életükre választott társuknak. Amikor egy hím pingvin beleszeret egy nőstény pingvinbe, átkutatja az egész tengerpartot, hogy megtalálja a tökéletes kavicsot, amelyet odaajándékozhat a választottjának. Ha elfogadják a kavicsot, akkor élettársak. Igen!”

- lelkesedett korábban a harmonikás-énekes.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek