MONOKLI

Megyeri Csilla végre megtörte a csendet: Ezt mondta a támadóiról

Doris

Létrehozva: 2023.07.28.

A műsorvezetőt lelkileg is nagyon megviselte, hogy megverték a Campus Fesztiválon.

Bombaként robbant a hír, hogy Megyeri Csillát megverték a debreceni Campus Fesztiválon. A műsorvezető állítólag a helyi éjszakai élet egyik ismert alakjával került szóváltásba, aki leöntötte őt egy itallal, majd megverte, sőt, meg is rugdosta az influenszert, aki akkor már a földön feküdt, próbált védekezni.

20230330 Budapest
Instyle Men lapindító party.
Fotó: Máté Krisztián (MK) 
MW Bulvár
képen: Megyeri Csilla
Megyeri Csilla nagy botrányba keveredett (Fotó: Máté Krisztián)

Milliós tartozásról suttognak

A rémálommá vált fesztivál története azóta napról napra durvul, mondhatni sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből. Csilla még nem jelentette fel az őt ököllel ütő férfit, a támadó barátnője viszont a bíróságra megy többek között azért, mert szerinte a celeb 2 millió forinttal tartozik nekik, ráadásul azt állítja, a híresség szándékosan provokálta őket.

– Nagyon sokan látták a viselkedésed és, hogy te kötöttél belém! (…) Tudod nagyon jól, hogy te voltál, aki provokáltál! (…) Ha ilyen jól megy, a 2 millió forint tartozásotokat nyugodtan elkezdhetitek törleszteni a “bűnöző” férjemnek! (…) A rágalmazás fogalmát pedig azt hiszem, ki is merítetted azzal, amiket rólunk írsz! (…) Találkozunk a bíróságon – üzente Megyeri Csillának egy kommentben a rá támadó nő.

Előkerült egy videó

A szemtanúk elmondása szerint Csilla valóban egy nővel került összetűzésbe, a vita elfajult köztük, a férfi közbeavatkozott és durván megverte, rugdosta a síró celebet. A Tények megszerzett egy videót arról az estéről, melyen Megyeri látható, amint vitába keveredett a megverése előtt.

Elmondta a teljes igazságot

Csilla péntek reggel Sebestyén Balázsék vendége volt a Rádió1-en, a telefonos megkeresést követően élő adásban mesélt arról őszintén, mi is történt valójában. Természetesen Balázsék is azon a véleményen voltak, hogy férfi nőt soha, semmilyen körülmények között nem üthet meg, nem bánthat.

– Sajnálom ezt az egész helyzetet, amibe belekerültem, nekem soha életemben nem volt ilyen szituáció, hogy verekedésbe kerülök. Lelkileg is megvisel ez az egész történet - kezdte szomorúan Csilla, hozzátéve, eleinte azért nem akart nyilatkozni, mert tiszteletben tartotta a támadók gyerekeit. 

Egy fesztiválon mit csinál az ember? Szórakozik! Az egyik standnál iszogattunk, beszélgettünk, az egyik barátnőm pedig odament egy másik asztaltársaság egyik tagjához, hogy köszönjön neki. Ez meg is történt, majd visszajött hozzám. Ezt követően arra lettünk figyelmesek, hogy annak a társaságnak az egyik hölgytagja elkezd engem méricskélni. Ekkor ilyen hat-hét méter távolságra álltunk egymástól. A barátnőm erre megemelte a poharát és azt mondta neki, hogy egészségedre! Ezt a hölgy jelezte az ő párjának a történteket, aki erre még nem csinált semmit. Majd a hölgy felállt és elkezdte locsolni az irányunkban a pezsgőjét. Erre felhúztam magam, és a kezemben lévő italt feléje öntöttem, de nem érte el. Ő azonnal egyből begurult és nekem esett, cicaharc volt. Ott termett azonnal az ő párja, közben mentek a mindenféle obszcén megjegyzések. A férje végül szétszedett minket, a hajamnál fogva a földre rántott és verte a fejemet, és védekezésképp rugdostam őt. Tudom egyébként, hogy ki a hölgy, az egyik barátnőm a férjének a volt felesége, de már Spanyolországban él - ecsetelte a történteket Csilla, aki kategorikusan cáfolta, hogy kétmillió forinttal tartozik nekik és azt is kijelentette, hogy mindenképp jogi útra tereli az ügyet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek