Utánzat

Egyre inkább hasonlít Tóth Andi és Mihályfi Luca

B.K.

Létrehozva: 2023.07.27.

Mihályfi Luca megszólalásig hasonlít Tóth Andira, az énekesnőt már legújabb klipjében is hozzá hasonlítják a kommentelők.

Tóth Andi sok fiatalnak a példaképe, mert az öltözködése és a hangja is igazán egyedi. Nem is csoda, hogy sokan próbálják őt utánozni, akár az ének- akár a zenei stílusáról van szó. Mint azt korábban már megírta a Bors, Mihályfi Luca megszólalásig hajaz a kolléganőjére. Korábban egy fotózás kedvéért modellnek állt, ahol a kommentelők is észrevették a két hölgy közötti hasonlóságot.

A művész a minap hasonló szituációba került. A legújabb videóklipjéből rakott ki pár képet, ahol az arca és a sminkje, de még a stílusa is emlékeztet Andira. A zenét meghallgatva úgy érezhetjük, hogy az énekhangja is klappol. Volt olyan követő, akinek „deja vu” érzése támadt és ezt meg is írta.

F@sz@ lett ez is Andi, így tovább –  tudatta egy vicces kedvű kommentelő. Felvilágosították a rajongót, hogy akire ő gondol az egy másik énekesnő.

Nem is csoda, hogy sokan hozzá mérik, azonban egy lényeges különbség azért mégis akad a két lány között. Lucát eddig elkerülték a botrányok, pedig művészcsaládba született. Andival ellentétben régóta szokja a rivaldafényt, édesapja Mihályfi Balázs színészművész. Már többször is láthattuk a lányával közös produkcióban a férfit.

 

Saját ruhamárkát dobott piacra

Tóth Andi a zenei visszavonulása után új álmot kezdett el dédelgetni. Korábban elmondta, hogy gyerekként a zenélés mellett mindig arra vágyott, hogy divattervező legyen. Legújabb célkitűzésének híre eljutott az internetezőkhöz is. Az akkor aktív nézők láthatták elsőként az Andi által tervezett rucikat. Kivételesen mindenkinek tetszettek a munkák és a bókok azóta is csak özönlenek hozzá.

Már most nagyon jól néznek ki! Az biztos, hogy nagyon menők lesznek! – írta Andi egyik rajongója.

Tóth Andi és Mihályfi Luca
Fotó: Bors


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek