Pletyka

Új udvarlója akadt? Kollégája csapja a szelet Szabó Zsófinak

Bors

Létrehozva: 2023.06.05.

Szabó Zsófi legújabb fotója felrobbantotta az internetet... Nem csoda, hogy kollégája szeme is megakadt rajta.

Lassan nem marad olyan magyar celeb, akivel ne boronálták volna össze a rajongók Szabó Zsófit. Az elmúlt hónapokban szóba hozták például kollégájával, Miller Dáviddal is, akivel valóban izzott köztük a levegő, viszont egy rosszul elsült poén miatt a feledés homályába merült ez a teória. Nem kellett azonban sokat várni a következő pletykára... Szoboszlai Dominik következett a sorban, ugyanis napvilágot látott róla és Zsófiról egy fotó, ahogy egy szórakozóhelyen beszélgetnek. Bár a felvétel tanúsága szerint jól érezték magukat, a rajongók elmélete gyorsan megdőlt, hiszen a magyar válogatott focista szíve már régóta foglalt. Így hát újabb lehetséges jelölt után kutattak, aki Nádai Anikó és Weisz Fanni exe, Bókay Gergő volt. A férfi az Instagramon lájkokkal és kommentekkel árasztotta el a színésznőt, pont úgy, ahogy annak idején Shane Tusup is tette. Az amerikai úszóedző ugyanis az imént említett közösségi oldalon heves lájkolással és udvarlással hívta fel Zsófi figyelmét magára, aminek az lett az eredménye, hogy randizgatni kezdtek. A jelek szerint azonban Gergővel nem jutottak el idáig...

Kollégája csapja a szelet Szabó Zsófinak?  Fotó: Markovics Gábor

Úgy tűnik, minden próbálkozás hiábavaló, ugyanis Zsófi még az év elején kijelentette, hogy idén véletlenül sem lesz szerelmes, azaz tudatosan elzárkózik mindenfajta ismerkedéstől, az idejét inkább kisfiára és magára fordítja. Sőt, többször el is mondta, hogy köszöni szépen, jól érzi magát szingliként, s jelenleg nincs az a férfi, aki miatt változtatna ezen. Sokan azonban nem veszik a lapot, megállás nélkül bombázzák bókokkal, remélve, hogy velük majd kivételt tesz a csinos híresség.

Újabb kolléga vetett szemet Szabó Zsófira?

Nehéz dolga van a férfiaknak, hiszen elnézve Szabó Zsófi Instagram-oldalát vadítóbbnál vadítóbb fotókba botlanak. Legutóbb például több bikinis felvételt is megosztott, ami nem meglepő módon felrobbantotta az internetet, s még az egyik kollégájának is megakadt rajta a szeme.

Bizony Papp Gergő, azaz Pimasz úr sem tudott betelni a látvánnyal, aminek hangot is adott. Egy tűz emoji kíséretében a következőt üzente Zsófinak: „Ahhh.”

Szabó Zsófinak üzent Papp Gergő  Fotó: Instagram

Bár a két műsorvezető feltehetően csak baráti kapcsolatot ápol egymással, a rajongók fantáziája ismét beindult... Egyesek már tényként kezelik, hogy bizony itt udvarlásról lehet szó, és Pimasz úr üzenete felhívás volt keringőre. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek