TITOK

Magyarország Szépe, Hacsi Boglárka: Egyáltalán nem ismerem az apukámat

DrCell

Létrehozva: 2023.06.12.

Módosítva: 2023.06.12.

A Miss World Hungary cím nyertese tudatosan éli az életét, lépésről-lépésre valósítja meg az álmait, szerettei pedig teljes mellszélességgel mellette állnak.

Vasárnap este Hacsi Boglárka fejére került a Magyarország Szépének járó csodaszép korona. A gyönyörű lány lapunk megkeresésére elmondta, még mindig a tegnapi események hatása alatt áll, alig hiszi el, hogy valóban ő nyerte el a 2023-as Miss World Hungary címet.

Hihetetlen érzés volt, amikor reggel felébredtem, és tudatosultak bennem a történtek. Még mindig nem tértem magamhoz, a sokk hatása alatt állok

 - kezdte vidáman Boglárka a Borsnak, aki a cím mellett elnyerte a lehetőséget, hogy a világversenyen hazánkat képviselje.

 

"Óriási szeretetben nőttem fel"

A következő néhány hétben alkalma adódik arra, hogy kipihenje a fáradalmakat, nyár végén pedig elkezdődik a felkészülés a világversenyre. Ez idő alatt, ahogyan az elmúlt hónapokban is édesanyja és kedvese támogatja őt lélekben.

- Egész végig mellettem álltak és tartották bennem a lelket. Tudtam, hogy nagyon fontos a kisugárzás, ezért a táborban nagy hangsúlyt fektettem a mentális hozzáállásra - árulta el a szépséges lány. 

A bemutatkozó videójában is elmondta, érdekli a pszichológia és úgy véli, mindenkinek foglalkoznia kell a benne élő gyermekkel ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet lehessen. Ahogy Boglárka mondja, sok olyan traumatikus eseményt hordozunk magunkban, aminek nem vagyunk tudatában mégis hatással van az életünkre.

- Ebben a tekintetben nagyon szerencsés vagyok, mert édesanyámmal nagyon jó kapcsolatot ápolunk és óriási szeretetben nőttem fel. Felnézek rá, de egyúttal a legjobb barátnők is vagyunk. Mindig mindenben kikérem a véleményét, a karriert és a párkapcsolatot is beleértve - árulta el Boglárka, aki máris egy saját ruhamárkát tudhat a magáénak.

 

A világverseny után jöhet az esküvő

A szépségkirálynőtől azt is megkérdeztük, szerinte van-e igazságalapja annak, hogy a lányok olyan párt választanak maguknak, mint amilyen az édesapjuk.

Édesapámmal nem tartjuk a kapcsolatot, egyáltalán nem ismerem az apukámat. 

Emiatt nincsen viszonyítási alapom, de úgy gondolom, nekem ez egy előnyös szituáció, mert mindenki akivel eddig egy párt alkottam nagyon különböző személyiség volt. Nagyon örülök ennek, mert sokféle embertípust megismerhettem. A tapasztalataimnak köszönhetően a mostani páromat tudatosan választottam, mivel tisztában voltam azzal, hogy mit keresek egy férfiban. A kedvesemmel fél éven keresztül nagyon jó barátok voltunk, az elejétől kezdve azt éreztük, hogy ez egy tudatos, komoly döntés, ami egy életre szól - árulta el Boglárka és hozzátette, kedvesével hamarosan hivatalosan is szeretnék összekötni az életüket, de erre csak a világverseny után kerülhet sor, mivel a felkészülés teljes embert kíván. Szerelme ebben is támogatja, Boglárka abban a szerencsés helyzetben van, hogy a zöldszemű szörnyetegnek, azaz a féltékenységnek nyoma sincs a párkapcsolatukban a köztük lévő bizalomnak köszönhetően, ami minden akadályon átsegíti őket.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek