Királyi család

Nincs visszaút: végleg kilakoltatták Harry herceget és Meghan Markle-t

K.B.

Létrehozva: 2023.06.29.

A korábbi házuk kulcsait már is vissza kellett adniuk.

III. Károly király kilakoltatta Harry herceget és Meghan Markle-t a Frogmore Cottage királyi háztartásból. A hercegi páros vissza is adta a kulcsokat a királyi családnak. Jelenleg üresen áll az épület, és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a király ide akarja beköltöztetni kegyvesztett öccsét András herceget.

Meghan Markle, Harry herceg
Most már hivatalosan sincsen lakhelyük Angliában Harry hercegéknek /Fotó: AFP

Sir Michael Stevens, a brit királyi kincstárnok megerősítette a Daily Star értesüléseit, miszerint a jelenleg Kaliforniában élő páros minden cucca elhagyta a windsori birtokon lévő épületet. 

Az 5 hálószobás ingatlan korábban korábban az alkalmazottak részére volt kialakítva több lakásos apartmannak, de az adófizetők pénzén 2.4 millió fontért átalakították úgy, hogy luxusothonná váljon Meghanék számára.

III. Károly azért akarja most elintézni, hogy András herceg költözzön be a kisebb ingatlanba, mert ő eddig egy hatalmas és nagy költségekkel járó palotában élt, amihez már nincsen joga, ráadásul ezzel hatalmas költségekbe kerül a királyi családnak. Amennyiben sikerülne beköltöznie, akkor Károly két legyet ütne egy csapásra.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek