Bölcsőde

Hajdú Péter: Nem volt könnyű a bölcsibe szoktatás

Kiss Nikolett

Létrehozva: 2023.06.14.

Másfél évvel ezelőtt született meg a népszerű műsorvezető és a szerelme első közös gyermeke. Hajdú Péter és Láng Eszter már a baba születése pillanatában megállapította, hogy a csemetéjük tiszta apja, ez pedig azóta sem változott.

A Frizbi házigazdájának legkisebb gyermeke, a másfél éves Domi igazi örökmozgó: nem hagyja, hogy a szülei unatkozzanak. Hajdú Péter és Láng Eszter kisfia szépen fejlődik, a huncut mosolyától pedig mindketten elolvadnak. Azt azonban nem tagadják, hogy időnként loholni kell a kis gézengúz után!

Hajdú Péter menyasszonya, Eszter minden szülői feladatban a maximalizmusra törekszik - Fotó: Archív / hot! magazin

Domi nagyon aktív, folyamatosan szalad és pakol; amit meglát, azt azonnal leveszi, és rögtön meg akarja kóstolni. Emiatt mindennek szorosan visszacsavarjuk a kupakját vagy a tetejét. Néha azért nehéz tartani vele a lépést – kezdte nevetve a családapa a hot! magazinnak. – Viszont azt vettem észre, hogy a veszélyérzete kezd ilyen kicsiként kialakulni. Amikor például odaér egy nagyobb padkához a kertben vagy egy lépcsőhöz, akkor felemeli a kezeit, és mutatja, hogy fogjuk meg – mondta büszkén.

Hajdú Péter rutinos lett az orvosi problémákban

A két nagyobbik gyermeke után a műsorvezető szerzett már annyi rutint, hogy könnyebben meg tudja mondani, mi lehet Domi baja, ha fáj valamije. Ezáltal pedig a kedvesének is tud segíteni.

Nem okoz gondot pél­dául, hogy megnézzem a torkát. Emlékszem, amikor Noncsi és Dávid kicsik voltak, a gyerekorvos a telefonon keresztül kérdezte meg tőlem, hogy a mandulájuk durrant-e be, vagy lejjebb a garat vagy annak az íve piros. Megvan ebben a megfelelő rutinom, és Esztit is meg tudom nyugtatni, ha lát valamit Domin, ami aggasztja. Múltkor például kicsit megijedt attól, hogy a gyerek bőrén egy piros folt bárányhimlő lehet, megmutatta nekem, majd megnyugtattam, hogy az csak me­leg­ki­ütés – magyarázta Péter.

A tévés menyasszonya imádja a gyönyörű kisfiát, aki egyre jobban hasonlít Péterre. Eszti, mint mindenben, az anyaságban is maximalista.

Eszti mindent hiba nélkül akar teljesíteni. Mint anya, minden kilométerkőnél ott akar lenni, ami jó, csak sokat vesz ki belőle. Szerencsére a nagyszülőkben, a bébiszitterben és bennem megbízik – tette hozzá a háromgyermekes apa.

Domi nehezen vált le a szüleitől

Az utóbbi időben két ilyen kilométerkőhöz ért Domi élete: másfél hónapja elkezdte a bölcsődét, június első vasárnapján pedig megkeresztelték.

Június elején tartották meg Domi keresztelőjét - Fotó: hot! magazin

Nem volt könnyű a bölcsibe szoktatás. Az első három napon Eszti azt mondta, hogy ez nem fog menni, mert Domi nagyon nehezen vált le. Aztán egyre könnyebb lett, majd észrevettük, hogy csak addig sírt, ameddig látott minket, tehát ez inkább már csak hiszti volt. 

Eszti most már nyugodt szívvel hagyja ott – mesélte a műsorvezető. – Ez egy szuper állami bölcsi, ahol van egy minicsoport, ahova összesen öt hasonló korú kisgyerek jár. Ezért mindannyiukra teljes mértékben oda tudnak figyelni.

A friss hot! magazinban számos exkluzív sztártörténet olvasható - Fotó: hot! magazin

A tévétől az internetig

Több televíziós csatorna után a legnépszerűbb internetes videómegosztó oldalt is meghódította Hajdú Péter legismertebb műsora, a Frizbi. Az elmúlt fél évben számtalan hazai hírességet látott vendégül a műsorvezető. A legnézettebb a Sebestyén Balázzsal készült adás volt: több mint hétszázezren tekintették meg.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek