Gyász

Csak 32 éves volt: tragikus hirtelenséggel elhunyt a színésznő

P. E.

Létrehozva: 2023.06.02.

Plasztikai műtétre akart menni az utolsó bejegyzése szerint.

A Wild 'N Out egykori sztárja, Ms Jacky Oh! 32 éves korában meghalt Miamiban – jelentette a TMZ. A színésznő a közösségi oldalaira írta ki, hogy azért utazott Miamiba, hogy "mami átalakítást" végezzenek rajta. Valószínűleg plasztikáztatni akarta magát.

gyász, gyertya
Fotó: Pexels

"Mélyen elszomorított minket Jacklyn Smith halála, akit a világ Jacky Oh néven ismer, egy tehetséges Wild N' Out családtag volt, akinek hatása örökké értékes lesz számunkra, és hiányozni fog" - mondta BET Media Group szóvivője. "Jacky Oh szerető barátja és szeretett kollégája volt a Wild N' Out szereplőinek öt évadon keresztül. Ennél is fontosabb, hogy három gyönyörű gyermek nagyszerű anyja volt. Őszinte részvétünket fejezzük ki a Smith családnak, DC Young Fly-nek, B Simone-nak, Nick Cannonnak és minden barátnak, akik szerették és gondoskodtak Jacky Ohról ebben a nehéz időszakban."

A 31 éves DC  Young Fly és Jacky útjai először 2015-ben keresztezték egymást, ugyanabban az évben, amikor a nő a sorozatban tűnt fel. Sosem házasodtak össze, de három gyermekük született: Nova, Nala és Prince.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek