Megható

Szem nem marad szárazon – Így segít Bruce Willis kilencéves lánya a demenciával küzdő édesapjának

N.T.

Létrehozva: 2023.05.24.

Elképesztően cuki dolgot tett Evelyn, Bruce Willis 9 éves kislánya.

Ahogy arról a Bors is beszámolt: az akciólegendánál először afáziát, majd frontotemporális demenciát is diagnosztizáltak. Bruce Willis állapota az elmúlt időszakban sokat romlott, családja azonban maximálisan támogatja.

Bruce Willis is awarded with the Lumiere Award during The 26th Philadelphia Film Festival in Philadelphia
Irtó cuki dolgot tett a 68 éves színész kislánya Fotó: Northfoto

Bruce Willis felesége, a 44 éves Emma Heming Willis az Instagram-oldalán tett közzé egy megható bejegyzést, melyből kiderül, a súlyos beteg színész 9 éves kislánya, Evelyn önállóan nézett utána annak, mi is az a demencia, illetve hogyan tud segíteni 68 éves édesapjának.

 

El kell mesélnem nektek ezt a történetet, és megpróbálom sírás nélkül megtenni, mert mikor Evelyn mondta, patakokban folytak a könnyeim

 

– kezdte Willis felesége a megható történetet, majd úgy folytatta:

– Evelyn a minap azt mondta nekem: „Tudtad, hogy a demenciával küzdő emberek hajlamosak a kiszáradásra?”” Mondtam neki, hogy ezt nem tudtam, és megkérdeztem, ő honnan tudja. Azt mondta, egyik nap volt egy kis szabadideje az iskolában, és rákeresett pár érdekes tényre a demenciáról. Nos, ez nem vicces, de azért egy kicsit mégis. Ő tényleg az apja lánya, mert mindketten szeretik a random érdekességeket. Megígértem neki, hogy mindig gondoskodni fogunk arról, hogy apunak legyen egy üveg víz a közelében, és megköszöntem az információt. Elmondtam neki, hogy a legszeretettelibb és legegyüttérzőbb dolog, amit tehet, hogy érdeklődik és tájékozódik az édesapja betegségével kapcsolatban

– mesélte Heming. Az édesanya bejegyzését a Daily Mail szúrta ki.

A Die Hard és a Ponyvaregény sztárjának egyébként némi örömben is volt része az elmúlt időszakban, ugyanis áprilisnak megszületett az első unokája legidősebb lányától, Rumer Willistől. A színésznek és első feleségének, Demi Moore-nak három lánya született.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek