Öröm

„Olyan boldog volt” - Kisgyermekes családot lepett meg Gáspár Zsolti

Létrehozva: 2023.05.26.

Gáspár Zsolti mindig segít ahol tud, legutóbb például egy kisgyermekes család arcára sikerült mosolyt csalnia.

Gáspár Zsolti ismét megmutatta, hogy óriási szíve van! A minap futótűzként terjedt el egy poszt az interneten, melynek szerzője az egekig magasztalja Zsoltit, amiért egy aprócska kedvességgel mosolyt csalt egy kisgyermek arcára. A híresség ugyanis egy gyanútlanul sétáló édesanyát és gyermekét szólította le a Duna parton, akiknek átnyújtott egy ajándékcsomagot a közelgő gyermeknapra való tekintettel.

Gáspár Zsolt
Fotó: Máté Krisztián / Bors
Gáspár Zsolti nem szokott kérkedni azzal, hogy segít másokon, ám most egy édesanya megtette helyette

- Egy pozitív élményemet szeretném megosztani veletek Gáspár Zsolttal kapcsolatban. Ma sétáltunk anyukámmal a Dunaparton, amikor Zsolti megszólított minket és egy gondosan összeállított és becsomagolt édességekkel teli ajándék csomagot adott ajándékba a közelgő gyereknap alkalmából a lányomnak. Az autója tele volt csomagokkal. Nulla felhajtás, nulla önajnározás. Így is lehet. Nagyon kedves és tisztelettudó volt. Nekünk feldobta a napunkat - írta a poszt szerzője, lapunk pedig megkereste Zsoltit, hogy megtudjuk, mire is készül pontosan a gyermeknap alkalmából.

Olyan boldog volt, én még ilyet nem láttam

Mint azt már sokan tudják, Zsolti és az édesapja hosszú évek óta járja az országot, hogy különböző adományokkal segítsék a rászorulók életét. A minap is egy bevásárlásból tartott haza, mikor megpillantotta az édesanyát és kislányát, és egyből le is szólította őket. Már a reddites posztból is jól látszik, hogy a csomagnak megfelelő gazdát választott, azonban ez Zsolti szavaiból is tükröződik. 

Nagyon sok ajándékot vásároltunk az édesapámmal, ugyanis gyermeknap alkalmából megyünk majd a kórházakba meglepni a kicsiket. A minap pont hazafelé tartottam, mikor megláttam az út mellett egy anyukát és a gyermekét. Le is szólítottam őket, hogy átadhatok-e egy kis csomagot, ők pedig igent mondtak. Olyan boldog volt a kisgyerek, én ilyet még nem láttam

 - kezdte a Borsnak Zsolti, aki mint mondja: nagyon jól estek a posztoló szavai, azonban ő mindezt nem a felhajtásért csinálja. 

-  Már húsz éve járom a kórházakat, édesapám pedig 35 éve. Én az ő példáját követem. Idővel támogatók is csatlakoztak hozzánk, többek között egy amerikai üzletember, Gilbert Partida is, akire mindig számíthatunk. A diszkriminált, nehéz sorsú roma családokat és gyerekeket együtt segítjük, együtt járjuk vele az országot. Egyikünk sem a felhajtásért csinálja, számunkra az a fontos, hogy segíthessünk - tette hozzá Zsolti, aki legközelebb június 1-jén, három kórházba is ellátogat, hogy mosolyt csalhasson kicsik és nagyok arcára egyaránt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek