Pihenés

Luxus és fényűzés: ilyen körülmények között mulat a Gáspár család Dubajban - fotók

LA

Létrehozva: 2023.05.18.

Nagyon jól érzik magukat!

Gáspár Győző a családjával jelenleg Dubajban vakációzik: a házaspár 30. házassági évfordulóját ünneplik. Ez alkalomból újra megerősítették Beával az egymásnak tett esküjüket. Az utat a lányaiktól kapták ajándékba.

– Ez az esküvőnk olyan volt, mintha egy török sorozat szereplői lettünk volna. Minden pillanatát imádtam. Bea lélegzetelállítóan szép volt, én sukár, a lányaink gyönyörűek. Minden a terveink szerint alakult, leszámítva a pillanatot, amikor zokogásba törtem ki – idézte fel a boldog nap eseményeit Győzike, utalva arra a momentumra, amikor Beával elolvasták a lányaiktól kapott üzenetet, amiben elárulták, hogy meglepetésútra mennek.

 

Ez a hely valami mesés. Egész nap jövünk-megyünk, képtelenek vagyunk betelni mindazzal, ami itt van. Ez itt minden értelemben egy teljesen másik világ, egy másik lépték. Itt tényleg minden a vagyonról szól. Kicsit meg is lepődtem, amikor elmentünk egy családi fagyizásra és három gombócért fejenként nyolcezer forintot fizettünk. Ez azért nem semmi, ahogy egy étteremben sem éppen filléres buli egy vacsora

 

– mesélte Győző a Metropolnak

Egy biztos: nem sajnálják maguktól az élvezeteket! Gáspár Evelin nemrég osztott meg egy 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorit arról, hogy 24 karátos arannyal megszórt kávét isznak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek