Unoka

Jakupcsek Gabriella elárulta: Kisfiú lesz a harmadik unokája!

Kiss Nikolett

Létrehozva: 2023.05.17.

Fájdalmas gyászt él meg Jakupcsek Gabriella: nemrég elhunyt imádott édesanyja. A szomorúságon túl azonban a boldogság is átjárja a szívét, hiszen nemsokára új taggal bővül a családja.

Fiatalon vált édesanyává Jakupcsek Gabriella, akit mindkét felnőtt fia megajándékozott már egy-egy unokával. A műsorvezető imádja, ha gyerekek veszik körül, ezért nagyon boldog volt, amikor kiderült: hamarosan újra babázhat.

– A nyár elején érkezik majd a kis úrfi, nagyon várom, hogy megszülessen! Nekem az a természetes, hogy mindig van otthon gyerek, ennek tudok örülni a legjobban – kezdte a hot! magazinnak az édesanya, akinek az idősebb unokája idén lesz hatéves, a fiatalabb pedig kétesztendős. – Mellettük pedig ott van a kamaszlányom is, tehát szerencsére abszolút körülvesznek a gyerekek.

Jakupcsek Gabriella hamarosan háromszoros nagymama lesz - Fotó: Pesthy Márton

A tévés arra törekszik, hogy pontosan annyira lásson bele a fiai családi életébe, amennyire ők igénylik ezt.

– Nem szoktam csak úgy tanácsokat osztogatni nekik, nem ártom bele magam ebbe. 

Amikor hívnak, akkor megpróbálok ott lenni, de ez már nem az én életem. Inkább kívülről nézem őket. Nem folyok bele minden pillanatukba, hanem hagyom őket érvényesülni. Mindennap beszélek velük, érdeklődöm, de nem szeretnék rájuk telepedni – szögezte le.

Jakupcsek Gabriella érzelmi hullámvasúton ül

Az unokázást azonban rendkívül élvezi: amikor csak teheti, különböző finomságokkal lepi meg a gyerkőcöket.

Nagymamaként már csak a jó részét kapom a dolognak. Imádom kényeztetni az unokáimat! Általában palacsintával vagy valamilyen süteménnyel várom őket, amikor átjönnek hozzám.

Ezek a boldog pillanatok enyhítik Gabriella fájdalmát is, aki nemrég osztotta meg a szomorú hírt a közösségi oldalán: nyolcvankilencéves korában elhunyt az édesanyja.

Nagy érzelmi válságok és örömök vannak a családomban. Jelenleg egy hullámvasúton ülök vallotta be.

A tévés legendának a családja támogatásán kívül sok erőt adnak a szakmai sikerei is. Május közepén jelent meg A napos B oldal címmel a legújabb könyve, amely már a megjelenése előtt is vezette az előjegyzési listákat.

Az elmúlt két év gyakorlatilag erről a könyvemről szólt, most pedig a kampányán dolgozom, mert a témákat tovább fogom feszegetni... ez csak a kezdet! Fantasztikus látni, hogy mennyien érdeklődnek iránta. Jó érzés, hogy ilyen sokan kíváncsiak a mondandómra - zárta sorait. 

Sosem unatkozik

Jakupcsek Gabriella a munkája és a családja mellett rendszeresen jár rendezvényekre is. Nemrég például Tatár Csilla hívta meg egy sajtóeseményre, ahol a műsorvezető fergetegesen érezte magát.

 

A friss hot! magazinban számos exkluzív sztártörténet olvasható - Fotó: hot! magazin

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek