Celeb

"Ettől még Fanni nincsen meg" - ezt gondolja a gyászoló édesanya a B. Lászlónak ítélt büntetésről

Létrehozva: 2023.05.17.

Jogerősen is elítélték VV Fanni gyilkosát, megszólalt a gyászoló édesanya.

Szerdán másodfokon is bűnösnek mondta ki a bíróság B. Lászlót nyereségvágyból elkövetett emberölés vádjában, a VV Fanni megöléséért eredetileg kiszabott életfogytig tartó börtönbüntetést azonban enyhítették 20 évre.

B. Lászlónak a háziőrizetben töltött évek alatt párkapcsolata lett, sőt 2019-ben született egy gyermeke is. Egy kisfiú, aki körülbelül 14-15 éves lesz, mire az édesapja kiléphet a börtön kapuján és újra részesei lehetnek egymás életének. Novozánszki Fanni szülei napokon belül elindulhatnak hivatalos ügyeket intézni, köztük azt, hogy a gyermeküket végre halottá nyilvánítsák, hogy egy méltó sírhelyet emelhessenek neki. Mindezt annak tudatában, hogy alig tíz év múlva újra szabad emberként sétálhat az utcákon B. László. 

NE HASZNÁLD!!!!!!!
Fotó: -

Az ítélethozatalt követően a HírTV Radar című műsora felkereste  dr. Lichy Józsefet, aki az áldozat családját képviselte a tárgyalássorozat során.

"Az ítélőtábla valóban csupa közvetett bizonyíték alapján, holttest nélkül, modern jogfelfogással, már jogerősen is kimondta a vádlott bűnösségét. Ez pozitív a számunkra. Abban a részében viszont, hogy mindezek ellenére milyen mértékű büntetéskiszabást alkalmazott a másodfok, abban erős hiányérzetem van" – jelentette ki VV Fanni családjának jogi képviselője a HírTV kamerája előtt. 

A Radarnak megszólalt VV Fanni édesanyja is az ítélethozatalt követően.

Igazából nem tudok mit hozzászólni. Elfogadom a döntést, nem tudok ellene mit tenni. Ettől még Fanni nincsen meg. Ha száz évet kapa, nekem akkor sincsen megnyugvásom

 – hangsúlyozta a máig gyászoló édesanya.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek