Vége

Elkeseredtek a rajongók, Billie Eilish szomorú dolgot jelentett be

Címkék
szakítás

Létrehozva: 2023.05.19.

Hosszú ügy végére került pont.

Hosszas huzavona után végül szakított több mint tíz évvel idősebb párjával Billie Eilish. A népszerű énekesnő fél évig volt együtt a 31 éves Jesse Rutherforddal – írja a Page Six.

Sokak már a kapcsolatuk kezdetén megkongatták a vészharangot, mondván: a köztük lévő 10 év korkülönbség rendkívül nagy. Ám egy idő után lecsillapodtak a kedélyek, hiszen úgy tűnt, jól kijön egymással a két zenész. Utoljára áprilisban látták őket együtt a Coachella zenei fesztiválon, de később Billie egyedül jelent meg a Met-gálán, ami után állítólag összemelegedett egy színésznővel, Ava Caprival. Ezek után több pletyka is felreppent megcsalásokról.

A két híresség tavaly októberben talált egymásra, és először a LACMA Art + Film-gálán jelentek meg együtt a vörös szőnyegen. Billie tavaly ősszel nem győzött áradozni szerelméről: kijelentette, hogy szerinte Jesse "a valaha volt legszexibb ember".

Billie egyébként az idei Sziget fesztivál egyik legnagyobb neve és olyan fellépők mellett kap majd helyet a színpadon, mint David Guetta, az Imagine Dragons és a Florence and the Machine.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek