Költözés

Curtis nyáron költözik a barátnőjével

Kiss Nikolett

Létrehozva: 2023.05.10.

Óriási fordulatot vett Curtis élete, amióta zenésztársával, Majkával különváltak. Eleinte sokan szkeptikusak voltak az újpesti érzelmű zenész szólókarrierjével kapcsolatban, ám ő rácáfolt erre. Ráadásul a szakmai útja mellett a magánélete is fontos mérföldkőhöz érkezett.

Mozgalmas időszak vár Széki Attilára, vagyis Curtisre. A rapper nemrég bejelentette, hogy megvásárolta élete első házát – ezzel nagyon régi álma vált valóra. Az ingatlan már teljesen készen van, költözni azonban csak nyáron szeretne a zenész.

Vadiúj a ház, ezért nem kell várnunk semmilyen felújításra, gyakorlatilag bármikor költözhetnénk a párommal, Judie-val. Azonban úgy döntöttünk, hogy inkább megvárjuk a nyarat, mert akkor több időnk lesz, és sokkal nyugodtabban működhet az egész. A fiam, Doncsi már rettentően várja, hogy ott lakjunk. Mostanában egyre többször kérdezgeti tőlem, mikor ugrálhat már a medencébe – kezdte a hot! magazinnak a Curtis. – A párkapcsolatomban is nagy mérföldkő ez a ház, ugyanis ez lesz az első olyan hely, amit a kezdetektől úgy rendezünk be, mint a kettőnk otthonát.

Curtis és Judie között tökéletes az összhang (Fotó: Máté Krisztián)

Curtis és Judie már beszélnek a családbővítésről

Több mint három éve alkot egy párt Curtis és a kedvese, Barnai Judit. Az évek során a szerelmeseknek sikerült tökéletesen összecsiszolódniuk, számukra nem is kérdés, hogy együtt képzelik el az életüket.

Istenien megvagyunk. Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de valóban minden a legnagyobb rendben, szépen halad a kapcsolatunk. 

Szóba került már köztünk, hogy majd egy szép napon magasabb szintre emeljük a kapcsolatunkat, meg az is, hogy Doncsit megajándékozzuk egy kistesóval.

 Egyelőre viszont sehova sem szeretnénk sietni. Most a ház meg a költözés a nagy projekt, erre koncentrálunk – szögezte le.

A többszörös platinalemezes előadó úgy érzi, Judit személyében megtalálta élete párját, a legfontosabb szűrő azonban a kisfia volt.

Nem tudnék együtt lenni Judie-val, ha Doncsi nem kedvelné. Szerencsére mindkettőjükön láttam, és látom most is, hogy szeretik egymást, ez pedig mindennél fontosabb.

A friss hot! magazinban számos sztártörténetet olvashatnak (Fotó: hot! magazin)

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek