Rémálom

Majdnem elvesztették a kislányukat, rettenetes dolog történt Bódi Csabiékkal

Létrehozva: 2023.03.04.

Bódi Csabi kislánya, Lilien még csak alig pár napos volt, mikor a családját halálra rémítette. Szerencsére a kicsi édesanyja azonnal lépett...

Drámai napról emlékezett meg Bódi Csabi! A népszerű zenész négy évvel ezelőtt hirtelen egy rémálomba csöppent bele, mikor kislánya élete csak másodperceken múlott. A pánik ellenére azonban Lilien édesanyja gyorsan lépett, s megmentette a pár napos kicsi életét. 

Bódi Csabi
Borzalmas dolog történt négy évvel ezelőtt Bódi Csabiékkal Fotó: Facebook

Ma 4 éve nagyon nehéz élethelyzetben voltunk, de az Isten mellettünk volt...

 – fogalmazott a minap a Facebook-oldalán Csabi, aki a hozzászólások között meg is emlékezett arról a bizonyos estéről, mikor majdnem elvesztették kislányukat, Lilient.

Édesanyja mentette meg az életét

Csabi legkisebb gyermeke alig pár napos volt, mikor az édesanyja arra lett figyelmes, hogy nem kap levegőt. Liliennek már az arca is lila volt, a család pedig kétségbeesett, ám az utolsó pillanatban Ginának sikerült megmentenie a kislány életét.

– Két nap után hazahoztuk őket a kórházból, és hajnali fél háromkor azzal ébresztett Gina, hogy a kislány nem kap levegőt. Már lila volt az arcocskája. Próbáltam fejjel lefelé lógatva a popsiját finoman ütögetni, hátha, de semmi sem segített. (...) Szerencsére Gina minden segítség nélkül, magától, ösztönösen belefújt a baba orrába. Mai napig nem tudja, hogyan jutott eszébe, de ez működött. Kiderült, az anyatejet büfizte vissza a kislány, az dugaszolta el az orrát. A csecsemők még csak az orrukon vesznek levegőt, ezt akkor még nem tudtam. A befújástól felszabadultak a légutak, és Lili újból lélegzett. Ez mentette meg az életét mesélte korábban Csabi, akinek kislányát aztán kórházba vitték, ahol újra megtörtént a baj. 

Három nap után bent a kórházban megtörtént Lilivel az, ami otthon. Akkor mindenféle vizsgálatot elvégeztek. Kiderült, hogy refluxos a baba, emiatt bukja vissza az alvadt tejet, ami elzárja az orrát. Fél évig alig aludtunk, annyira vigyáztuk Lilit 

– tette hozzá a zenész.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek