SZERETET

Fotó bizonyítja: Vele töltötte a szombatot Kucsera Gábor

Doris

Létrehozva: 2023.03.19.

Végre hírt adott magáról a válófélben lévő kajakos.

Mint megírtuk, tíz év házasság után végleg véget ért a sztárpár, Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága. 

Fotó: Bors

A válás híre már korábban is felreppent, és a feleség is úgy nyilatkozott, hogy a kapcsolatuk egy hatalmas hullámvasút. A pár egyik ismerőse akkor elmondta, hogy a problémák 2021 nyarán jelentkeztek, de hiába dolgoztak rajtuk, nem sikerült őket megoldani. Kucsera Gábor már jóval azelőtt elköltözött a veresegyházi közös otthonukból, hogy Szabina bejelentette volna a válás hírét az egyik hetilapban.

Kucsera sokáig nem szólalt meg a szomorú ténnyel kapcsolatban, először a Retro Rádió vendégeként adott interjút Várkonyi Attilának, ahol őszintén beszélt az érzéseiről.

"Megtépázott ez az időszak, nagyon megvisel ez a helyzet, ami köztünk és ami a médiában kialakult, mert ezt szerettem volna elkerülni"

- fogalmazott akkor a kétszeres világbajnok kajakos.

Bár a házasságukat nem tudták megmenteni, az biztos, hogy Kucserának nagyon fontosak a gyerekei. Az Instagramon közzétett sztorijából kiderül például, hogy a napsütéses márciusi szombatot Milla nevű lányával töltötte és igencsak nosztalgikus hangulatba került, talán azért, mert kajakosok is eleveztek mellettük, miközben ők a vízparton élvezték a napsütést.

Kucsera Gábor a kislányával töltötte a szombatot (Fotó: Instagram)

Tápai Szabina egyébként a nagy bejelentés után szintén elzárkózott attól, hogy a magánéletéről meséljen, Leginkább termékmegjelenítéseket tesz közzé a közösségi médiában, de a kommentelők mindenesetre megjegyezték, hogy mennyire lefogyott.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek