Látványos

Hátborzongatóan jó átalakulások Hollywoodból – videó

HOT!

Létrehozva: 2023.03.18.

Sokszor előfordult már Hollywood történelmében, hogy egy színész olyannyira beleélte magát egy szerepbe, hogy a rabjává vált. Ám az alábbi sztárok szerencsére nem bújtak végleg a pszichopata karakterek bőrébe!

A hollywoodi filmtörténelemben bőven találunk igazi kaméleonokat, ám a legtöbbjük inkább a testük vagy a külsejük átalakításában jeleskedett. Azonban akad néhány zseniális színész, akik olyan kiválóan azonosultak az általuk életre keltett pszichopata szerepével, hogy még a saját kollégáik is megfeledkeztek arról, hogy az csak egy filmforgatás, és rettegtek a velük szemben álló partnerüktől. A hot! magazin most sorra vette, hogy kik voltak az eddigi leghitelesebb pszichopaták a filmvásznon.

Even Peters

A színészt kissé megviselte a sorozatgyilkos Jeffrey Dahmer szerepe. Egy interjúban elárulta, hogy a sorozat vége felé már kezdett begolyózni. Az Emmy-díj, amit kapott érte, vélhetőleg megvigasztalta...

Sir Anthony Hopkins

Ki ne emlékezne A bárányok hallgatnak című thrillerre. Az 5 Oscar-díj, amit elnyert, többek között a főszereplőnek is köszönhető, akihez úgy hozzánőtt Hannibal Lecter maszkja, hogy időnként a film után is magára öltötte otthon.

'The Silence of the Lambs' by Jonathan Demme, USA, 1991.
Nem véletlenül kapott ennyi Oscart a film  Fotó: Northfoto


Christian Bale

A karrierjét is meghatározó Amerikai pszichó című film forgatásaira a mai napig szívesen emlékszik a színész. Akik látták a filmet, azokban jogosan merül fel a kérdés, hogy melyik jelenet lehetett a kedvence Bale-nek. Inkább ne firtassuk!

Javier Bardem

A kedves mosolyát látva nehéz elképzelni a színészről, hogy a Nem vénnek való vidék volt az eddigi kedvenc szerepe. Bár a produkció kapott egy Oscar-jelölést a legjobb film kategóriában, azért a helyében ezt nem híreszteltük volna...

Matt Dillon

Bár a horror sosem volt a védjegye, a színész mégis elvállalta A ház, amit Jack épített című filmet. Eleinte még élvezte a művér látványát, de a forgatás vége felé már inkább rosszul volt tőle.

Kathy Bates

A színésznő, amikor megkapta élete első lehetőségét egy nagyobb filmben, mindjárt hatalmas elismerésben részesült: a Tortúrában nyújtott alakításáért Oscar- és Golden Globe-díjat is nyert!

Glenn Close

A színésznő a magánéletben nyugodt természetű, a filmvásznon valamiért mégis remekül hozza az őrült karaktereket. A Végzetes vonzerőben nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek