KOMMENT

Vérlázító üzenet várta Agárdi Szilvit, de megkapta a magáét a kommentelő

mkb

Létrehozva: 2023.02.19.

Sokkoló levelet kapott Agárdi Szilvi. A vak énekesnő intelligensen tette helyre a rosszakaróját.

A Csináljuk a fesztivált! című műsor idei évadának győztese, Agárdi Szilvi népes rajongótábornak örvend. Azon kevesek közé tartozik, akik, ha megosztanak valamit a közösségi oldalaikon, szinte csak és kizárólag pozitív visszajelzéseket kapnak.

Ám néhány rosszindulatú ember az ő oldalain is feltűnik, és hihetetlen hangnemet enged meg magának. Ez történt a hétvégén is. Szilvi annyira ledöbbenhetett a vérlázító üzenettől, hogy megosztotta követőivel a kommentelő vulgáris sorait, s egyúttal nyilvánosan válaszolt a nőnek, aki ezeket a mondatokat intézte hozzá:

Szemétláda kis k*csög k*rva vagy, remélem a vőlegényed időben észbe kap és otthagy téged, nem az ilyen manipulatív képmutató sz*rok kellenek neki, mint te! Örüljél neki, hogy te ingyen kaptál a k*rva jóistentől jó hangot meg fület, hogy a kib*szott vakságoddal tudsz adni valamit az embereknek! Döglöttél volna meg koronavírusban, az ilyeneknek semmi helyük nincs a Földön!” [a helyesírási hibákat korrigáltuk – a szerk.]

Szilvi az első sokk után alighanem átgondolta a dolgokat, s higgadtan, intelligensen, mégis némileg csípősen reagált a bántó szavakra:

Kedves Gabriella,

Én csak azt kívánom Neked, hogy látássérültként Te is találd meg az utadat, és tudj majd szívből szeretni. Bízom benne, hogy ezt a levelet idővel majd megbánod! Addig is tudd, hogy én nem haragszom rád!

A hozzászólók rögtön a tiszta szívű énekesnő védelmére keltek:

Szilvim, ezt nem szabad tűrni. Ez verbális abúzálás!” – írta egyikük.

Szegény tele van sérelemmel, kishitűséggel és fájdalommal. Nemhogy nincs értékrendje, semmije nincs... Magával nincs rendben, és remélem talál kiutat ebből. Szilvi, szuper, ahogy reagáltál, úgy gondolom, most, aki szeret az büszke rád” – dicsérte egy másik.

Nagyon szégyellje magát akárki is írta ezeket a sorokat. Szerintem nagy baj lehet az emeleten. Sürgősen forduljon orvoshoz, amíg még tudnak vele mit kezdeni. De egyet nagyon szeretnék a Jóisten térdepeltesse le. És fogjon olyan padlót mit még soha, mert nem érdemel mást” – fejtette ki a véleményét egy harmadik rajongó.

S hogy szerelmével minden tökéletes, mi sem bizonyítja jobban, hogy év elején megtörtént a lánykérés, és még idén szeretnék megtartani az esküvőt. A Metropol pedig utána járt, hogy Szilvi jóképű párja, Gergő nem nyerészkedésből van az énekesnő oldalán: közösségi oldalain ugyanis nem nőtt a követői száma. Nem lenne példa nélküli ugyanis, hogy valaki csupán azért szűri össze a levet híres emberrel, hogy saját magát népszerűsítse.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek